hirdetés
hirdetés

Negyedével növeli budapesti kapacitását a TAP Portugal

Június elsejével némileg módosul a TAP Portugal légitársaság Budapest-Lisszabon között közlekedő járatának menetrendje, tudta meg lapunk. 

hirdetés

A légitársaság továbbra is heti nyolc alkalommal köti össze közvetlen járataival Magyarországot Portugáliával. Ebből heti hat alkalommmal a már megszokott késő esti indulással, este 19.30-kor szállnak fel Budapestről a TAP gépei, amelyek 22.15-kor érkeznek meg Lisszabonba. A szombatin kívül idén június elsejétől hétfőnként is indul kora reggeli járat. Ezek 5.05-kor indulnak fővárosunkból és reggel nyolcra érkeznek a Portugáliába, nagyszerű csatlakozási lehetőségekkel olyan népszerű úti célokra, mint Madeira, Porto, a magyar piacon még kevéssé keresett Algarve, vagy Azori-szigetek, illetve a hazai utazóközönség által is egyre keresettebb Zöld foki-szigetek, vagy Marokkó. A tavalyi időszakhoz képest 24%-kal nő Budapestről a TAP által kínált üléskapacitás. Míg tavaly nyáron minden járatot 128 férőhelyes A319-esekkel repült a társaság, addig az idei nyáron heti háromszor 195 üléses A321-esek közlekednek Budapest és Lisszabon között.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk