hirdetés

Olcsó szállodaláncot épít a Neckermann

OIcsó szállodalánc építésébe kezdett a Neckermann.

hirdetés

A német utazási konszern a tervek szerint első Budgetline/Smartline szállodáit 2013 elején nyitja meg. Az új olcsó szállodalánc főleg a Földközi-tenger nyugati és keleti partvidékén álló házakkal várja majd a turistákat. A szállodákat többnyire három csillag alatti, de jó karban lévő hotelek átalakításával hozzák létre, amelyek az átalakítások után megfelelnek a Neckermann standardoknak. A szállodák mindegyikében helyet kap majd kerti medence, valamint kényelmes lobby és étterem is a vendégek rendelkezésére áll. A külföldi tudósítások szerint a szerződések előkészítésénél tartanak már 10 olyan házzal, amelyek elsőként teljesítették a Neckermann által állított követelményeket. 

Michael Tenzer, a cég turisztikai igazgatója szerint a projekt illeszkedik a Neckermann filozófiájába, azaz  a „Neckermann machts möglich” (a Neckermann lehetővé teszi) gondolathoz. A szállodalánc indítását egy pilot projekt előzte meg, vagyis korábban már a jelenlegi koncepció alapján kísérelti üzemelésben működtetett szállodákat a konszern. A projekt meglehetősen előrehaladott állapotban van, a tervek szerint az új Neckermann termék október közepére már katalógusképes lesz. A közeljövőben pedig lefutnak a személyzeti toborzó és képző programok is. 

Veér Jenő
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk