hirdetés
hirdetés

Önmagát lakatolja le az ellophatatlan kerékpár

Három chilei mérnökhallgató kalapoz pénzt a Kickstarteren, hogy megalkothassák az ellophatatlan biciklit - írja az Adweek.

hirdetés

Sajnos sok biciklis találkozott már azzal a sajnálatos ténnyel, hogy a drága pénzen megvásárolt biciklilakat ellenére is ellopták a biciklijét, a Youtube-on pedig nem kell sokat keresgélni, hogy olyan videókat találjunk, amelyek ezen lakatok könnyű és gyors feltörését illusztrálják.

A chilei mérnökhallgatók ezért olyan bicikli megtervezésébe fogtak, amely önmagát lakatolja le, ránézésre elég bombabiztos módon - node ezt mondják a gyártók is a lakatjaikra, amelyek nem állhatnak egy elkötelezett tolvaj útjába. Alább a videó, ami bemutatja a működési elvet: 

A biciklinek az alkotók a Yerka nevet adták, amely azt jelenti: erős, és jelen pillanatban még a különböző konstrukciók adta előnyök és hátrányok felmérésén dolgoznak, valamint tesztelik az okostelefonon keresztüli távoli elérést és a zármechanizmusokat is.

A bicikliből egyelőre még csak prototípusok léteznek, az alkotók pedig a Kickstarteren gyűjtenek pénzt, hogy beindulhasson a tényleges gyártás.

(forrás: Adweek.com/Kreatív Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk