hirdetés

Óriási siker a Mikulás show az Avalon Parkban

Még csak néhány napja tart a miskolctapolcai Avalon Park vadonatúj Mikulás show-ja, máris rekordszámú az érdeklődés. A „Mikulás mesehősei Avalóniában” családok százait ejtette ámulatba! Mesés Avalonia élményeiről még Mádai Vivien és Berki Krisztián is beszámolt rajongóinak a legnépszerűbb képmegosztó közösségi portálon!

hirdetés

December 1-jén megnyíltak Avalónia kapui, ahol idén is minden várakozást felülmúló csodaországba csöppenhetnek a családok! A varázslatba illő jelenetek már a showműsor elején lenyűgözik a gyerekeket. A kislányok csillogó szemekkel kísérik végig Elza és Anna hercegnő minden lépését, míg a fiúk Amerika kapitány és a Fekete Párduc mutatványait figyelik tátott szájjal. Fülig érő mosolyukról továbbá Han Solo, Tapsi Hapsi és - Király L. Norbi alakításában - Handa Bandi is gondoskodik.

A felnőtteket a gyönyörűen kivilágított park látványa ragadja magával, amit a legtöbben azonnal lencsevégre is kapnak. Remek családi fotók készülnek például a monumentális karácsonyfa előtt, a rénszarvas szánnál, meg persze a mesehősök oldalán. A mese- és filmhősök interaktív bemutatkozását követően a „Dér Jankó és Grincs kalandjai a Mikulással” c. mesejátékot nézhetik meg a kicsik színművészek előadásában. A darab végén pedig a Mikulás személyesen ajándékozza meg a kicsiket.

 A „Mikulás mesehősei Avalóniában” látványshow-n december 9-ig vehetnek részt a családok. Szombaton ráadásul egy extra program is színesíti a hétvégi előadásokat. December 8-án ugyanis a IV. Avalon-Nomád jótékonysági Mikulás futáson is kipróbálhatják magukat a sportolni vágyók. Az adománygyűjtő rendezvényen Mikulás sapkát felöltve két távon és több versenykategóriában indulhatnak az érdeklődők.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk