hirdetés
hirdetés

A legtutibb strandok és fesztiválok egy helyen

A Magyar Turizmus Zrt. vízparthoz kötődő aktív és kulturális turisztikai kampányának célja, hogy kimozdítsa és belföldi utazásra ösztönözze a magyar lakosságot a vízpartok közelébe, de nem csak fürdőzési céllal.

hirdetés

Jön a fesztiválszezon, vízpartjaink pedig számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínálnak, rengeteg vidám percet és kalandot tartogatnak mindenki számára, kulturális programokkal, illetve aktív turisztikai lehetőségekkel összekapcsolva. A nemzeti turisztikai marketingszervezet induló kampányában zsongásra inspirálja és konkrét utazási csomagokkal éri el az összes régióban a nyaralásra vágyókat. Állóvizeink mellett folyóink mentén is akad bőven látni- és tennivaló. A kampány fontos célja, hogy a SZÉP Kártya szálláshelyi felhasználását is tovább erősítse a belföldi turizmus élénkítése érdekében.

A hazai lakosság felé irányuló marketingkommunikáció célja egyrészt a szemléletformálás, másrészt konkrét ajánlatokkal ösztönözni a belföldi utazást.

A Magyar Turizmus Zrt. folytatja a 2013-ban bevezetett és jól bevált, valós motivációt jelentő évszakos termékkampányokat, melyeket az utazás mint élmény és az utazáskor elérni kívánt életérzés, hangulat köré csoportosít.

A nyár a fesztiváloké és a vízparti üdülésé, tehát zsongásra hív.

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.
Forrás: Magyar Turizmus Zrt.


Új kampányszlogenek

"Minden kaland egy lépéssel kezdődik! – Ötletek vízen és vízparton", "Egy kaland százat csinál! – Fesztiválok egész nyáron" – ezekkel a szlogenekkel indult el a legújabb országos stratégiai termékkampány, mellyel a hazai lakosság figyelmét kívánják az itthoni nyári, vízparti üdülési lehetőségekre irányítani. A május közepétől július közepéig zajló kampányban nagy tavaink mellett szerephez jutnak a kisebb, ámde annál változatosabb kikapcsolódási lehetőségeket kínáló, még kevésbé ismert „vizes" úti célok is.

A www.itthon.hu oldalon a Nyár – 2014 menüpontban válogathatunk többek között a legjobb strandok, a nyár legjobb kulturális, gasztronómiai és családi fesztiváljai között, de érdemes átlapozni az MT Zrt. ÉLMÉNY itthon című ingyenes turisztikai programajánló magazinját is.

A kampány kreatív anyaga július közepéig látható országszerte közterületi és járműreklámokon, nyomtatott médiumokban, valamint internetes felületeken.

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.
Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk