hirdetés
hirdetés

Stílusos Vidéki Éttermiség

Tavaszi villányi találkozójuk után keleten, a Bükk völgyében gyűltek össze a gasztronómia szerelmesei.

hirdetés

A negyedik alkalommal megrendezett Stílusos Vidéki Éttermiség szeptemberi házigazdája a noszvaji Nomád Hotel volt, ahol a forró nyár lezárásaként a séfek a szabad tűzön sütöttek-főztek. A szálloda hatalmas kertjében a vendégek újra belekóstolhattak az éttermek kreatív fogásaiba.

Ha lemaradt a finom falatokról, Terei Miklós (E-motion Pictures) legújabb filmje segít átélni a rendezvény hangulatát: 

A Stílusos Vidéki Éttermiség 4.0-án résztevő éttermek az Anyukám Mondta (Encs), Chianti Étterem (Veszprém), Ikon Étterem (Debrecen), Kistücsök Étterem (Balatonszemes), Macok, egykori Imola Udvarház (Eger), Mandula Étterem és Bor Bár (Villány), Manga Gasztronómiai Műhely (Etyek), Nomád Hotel (Noszvaj), Rosinante Étterem (Szigetmonostor), Viator Apátsági Étterem (Pannonhalma), Walter Vendéglő (Perbál) és a Sarki Fűszeres (Budapest) voltak.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk