hirdetés
hirdetés

Study tour Bulgáriában a Robinson Tours-szal

Június 13-án koradélután az első charterrel érkezett Budapestre a Robinson Tours csapata bolgár tanulmányútjáról, amin 44 kolléga vett részt. 

hirdetés

A csoport június 5-én busszal indult Bulgáriába. Egy éjszakát Szófiában töltöttek és másnap a város nevezetességeit is megtekintették. Útjukat a tengerpart felé vették, de közben Bulgária második legnagyobb városát, a patinás Plovdivot is felkeresték.Plovdiv
Plovdiv

A túra alatt a résztvevők északról dél felé haladva a Fekete-tenger partján közel 60 szállodát tekintettek meg. Megismerkedtek az Aranyhomoktól a Naposparton keresztül Duniig az utasok által igen kedvelt szállodákkal az apartmantól az 5 csillagos szállodakomplexumig, a Robinson Tours kínálatában szereplő új hotelekkel, valamint azon szállodákkal, ahol a Robinson Kölyök Klub keretében egész nyáron magyar nyelvű animáció várja a gyerekeket.

Részt vettek az egyik legnépszerűbb fakultatív programon, a „Bolgár esten”, ahol betekintést nyertek a bolgár gasztronómiába és a gazdag folklórprogram keretében elleshettek pár néptánclépést is a táncosoktól. Az estét az egyedülálló parázstánc bemutatása tetőzte. 
A csoport bebarangolta Neszebár óvárosát is, ami 1983-óta az UNESCO világörökség részét képezi, majd kihajózott a Magellán fedélzetén a tengerre, ahol a napozás és fürdőzés mellett megkóstolhatta a roston sült halat, a vidám hangulatot pedig animációs program biztosította.

A study tour csapata élményekkel teli és sok hasznos információval gazdagodva tért haza. Ebben az évben az utasok a megszokott személygépkocsis utazás mellett a Robinson Tours hagyományos buszos járataival és már heti négy charterjárattal érhetik el a bolgár tengerpartot.

Neszebár
Neszebár


(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk