hirdetés
hirdetés

Sydney-ben 12 dollárért lakhat az Ikeában

Ha az Ikeában sétálgatva ábrándozott már arról, hogy a bútoráruház egyik berendezett szobájába akár rögtön beköltözne, akkor eljött az ön ideje!

hirdetés

A Mashable.com egyenesen az évszázad együttműködésének nevezte az Airbnb és a svéd bútoráruházlánc partnerségét, mely szerint három szerencsés nyertes családjával együtt egy éjszakára beköltözhet a sydney-i Ikeába.

A promóciós céllal berendezett szobákba három, maximum négyfős család költözhet be augusztus 31-én. A szobákat három különböző stílusban rendezték be, amelyek a rusztikus báj, a belvárosi élet és a modern elegancia fantázianevet kapták.

Modern elegancia
Modern elegancia


Rusztikus báj
Rusztikus báj


Belvárosi élet
Belvárosi élet


Közös konyha
Közös konyha

És hogy mindez mennyibe kerül? Mindössze 12 ausztrál dollárba, azaz alig több mint 2500 forintba.

Csupán egy kikötés van, ha valaki az Ikeában akarja tölteni az éjszakát: a jelentkezéssel vállalni kell, hogy egy médiafigyelem középpontjába kerülő esemény részese lesz a nyertes. Ezen kívül azt ígérik, hogy az ott éjszakázóknak különleges reggeli ébresztésben lesz részük, és hozzáteszik, hogy semmi ijesztőre nem kell számítani.

A jelentkezés ide kattintva történik az Airbnb-n szokásos módon, azzal a kiegészítéssel, hogy maximum 25 szóban le kell írni, miért ön lenne a megfelelő Ikealakó, illetve két kérdésre kell még röviden válaszolni.

Egy apró észrevétel a leírásból: fürdési lehetőséget nem biztosítanak az Ikeában, így azt ajánlott az éjszaka előtt máshol megoldani.

(forrás: Mashable, Fotók: Airbnb)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk