hirdetés
hirdetés

Szibériában jártak a V4-ek

A Visegrádi Négyek (V4) közös roadshow-n vettek részt Oroszországban június 16-20. között, amelyen a magyarországi turisztikai kínálatot az MT Zrt. moszkvai képviselete mutatta be. Az első állomás Nyizsnyevartovszk volt, majd Szurgut következett, végül Hanti-Manszijszkban zárult a rendezvénysorozat.

hirdetés

Az eseményeken a magyar részvétel kiemelkedő volt: a hazai kínálatot a Robinson Tours, az 1000 Út Utazási Iroda, továbbá két nagy oroszországi utazásszervező – a szentpétervári NevaTravel Co. és a jekatyerinburgi Vedi Tours – képviselte. Utóbbiak döntően Magyarországra szerveznek utakat.

Az előzetes várakozásnak megfelelően a magyar kínálat az érdeklődés középpontjában volt, hiszen termálfürdőink igen kedveltek a térség utazóinak körében. A Magyarország iránti szimpátiának továbbá fontos eleme az ugor népek nyelvrokonsági tudata. Ennek köszönhető az is, hogy az üzleti partnerek mellett a helyi politikai vezetők is megjelentek az eseményen. Magyarország beutazó forgalmában fontosak a Szibériából érkező vendégek, akik az év bármely időszakában rendkívül hosszú időt, 3-4 hetet is eltöltenek hazánkban. Utazásaik költségének egy részét jellemzően a munkáltatók viselik.

A roadshow minden állomásán egy workshopot rendeztek, amelyet Fábián Sándor, az MT Zrt. moszkvai külképviselője egy általános V4 bemutatkozással indított, majd az összes nemzeti képviselő megtartotta ország-prezentációját. Ezt követően az utazásszervező cégek mutatták be tevékenységüket és termékeiket, majd konkrét tárgyalásokat folytattak egymással a partnerek.

A roadshow állomásain összesen 36 helyi cég ismerkedett meg hazánk turisztikai kínálatával.

Az Ugra TV interjút készített az MT Zrt. külképviselőjével, amelyet a helyi esti híradóban sugároztak. Az adásban nagyon pozitív képet mutattak a V4 országokról és külön kiemelték, hogy Magyarországon szívesen fogadják a régióból érkező vendégeket.

hirdetés

Címkék

V4
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk