hirdetés
hirdetés

Tréning a jégtekepályán

Terra-buli Ausztriában

Január 8–10. között Lackenhofban, Ausztriában került megrendezésre a Terra Reisen 2011-es katalógusbemutatója. A rendezvényen több mint 50 utazási iroda képviseletében 60 kolléga vett részt. A kiváló hangulatú szakmai bemutatók után jégtekézni, síelni és szánkózni is lehetett

hirdetés

A katalógusok bemutatása előtt a helyi idegenforgalmi hivatal vezetője, illetve a település polgármester asszonya tartott bemutatót a környék turisztikai kínálatáról. Ezek után az EUB képviselője, Léber Zoltán tartotta meg prezentációját, amelyben a Terra Stornó biztosításról beszélt. Elmondta, hogy kibővítették a kockázatok körét, így 2011-től már terhességre, munkahely elvesztésére, válóperre, pótvizsgára (pl. érettségi), illetve bírósági idézésre is fizetnek. A sztornóbiztosítás egy útmegszakítási biztosítást is tartalmaz, amely az utazás végeként megjelölt napot legalább egy nappal megelőző hazautazás esetén a nem felhasznált napokat megtéríti. Mindezekért „cserébe” az eddigi 1%- os díj 1,05%-ra emelkedett.

Csákány Csaba elmondta, hogy a Terra 1954 óta szervez utakat egyéni utazóknak, és 1997 óta van jelen Magyarországon. Előnye az autós utazásoknak – azon túl, hogy közelre nem is éri meg repülni –, hogy nincs hosszú check in, nincs sorban állás, nincs csomagsúlyhatár, és az utazás alatt teljesen a magunk ura lehetünk. A 2011-es évre öt – német nyelvű – katalógussal jelentkezik a Terra (Olasz-, Horvátország, Ausztria, Európai városlátogató, Fit&Gesund). A horvát katalógusban találhatók továbbá ajánlatok Szlovénia, Görögország és Bosznia-Hercegovina területéről is. Összefoglalva az elhangozottakat, minden desztinációban több, új és jobb minőségű szálláshelyet kínál a Terra, szem előtt tartva a családokat és gyerekes szingliket is. Óriási előfoglalási és Terrakedvezmények vehetők igénybe, továbbá sok helyen egy vagy több gyerek is ingyen vihető! 64 szálláshelyen „all inclusive” ellátás vehető igénybe, továbbá rugalmasabbak az érkezési és távozási napok. A horvát katalógus további újdonsága az „Insel hüpfen” névre hallgató kerékpár-hajóút kombináció. Ezeket kis csoportokban kísérővel biztosítják. Tíz oldalon keresztül sorolja a katalógus a TOP/Flair kategóriájú szállásokat, magas színvonalú, igényes villákban, kúriákban. Új város az Európai városlátogató katalógusban Lipcse és Drezda.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk