hirdetés
hirdetés

Travel The Workshop Brüsszelben

Október 20-án rendezték meg Belgium egyik legnagyobb turisztikai szakmai eseményét Brüsszelben, a Travel The Workshop-ot, tájékoztatta a TurizmusOnline-t a Magyar Turizmus Zrt.

hirdetés

A workshopot 13 éve hozták létre a francia, brit, holland, német, valamint a luxemburgi turisztikai képviseletek kezdeményezésére, amelyhez más, a piacon sikeres és jelentős forgalomnövekedést felmutató desztinációk is csatlakozhattak, így többek között Magyarország is. A szakmai workshop a brüsszeli Airport Hotel Sheraton-ban került meg-rendezésre, belga utazási irodák, incentive szervezők, ifjúsági és nyugdíjas szervezetek utazási szakemberei, valamint a szaksajtó képviselőinek részvételével. Az eseményen hivatalosan 520 szakmai látogató regisztrálta magát. A magyar stand nagy forgalmat bonyolított, többek között Budapestre és a Balaton régióba nyugdíjas és ifjúsági csoportok, valamint dunai hajóutak és kulturális utazások szerveződtek.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk