hirdetés
hirdetés

TUI Utazási Központok találkozója először Bécsben

A TUI Magyarország Kft. bécsi kirándulásra invitálta franchise partnereit.

hirdetés

A TUI Utazási Központok képviselői először Schwechat repülőterével ismerkedhettek meg úgy, ahogy csak nagyon kevesen. A kulisszák mögé bepillantást nyerő kollégák egészen a kifutópályák közeléből kaptak ízelítőt Európa egyik legjelentősebb repülőterének mindennapjaiból. Ezt követően a kirándulás az újonnan felépült és a megújult terminálokon folytatódott. Itt a TUI új irodáját láthatták a vendégek, valamint a napokban újra nyitott "A" csarnokban Chirstoph Horak az Air Berlin kelet-európai vezetője fogadta a csapatot.

A délután során egy jó bécsi szelet után a TUI/Gulet/Magic Life központban a bécsi kollégákkal találkoztak a magyar TUI irodák képviselői, ezzel is elősegítve, hogy az együttműködés a magyarországi irodák és az ausztriai központ között még jobb, még közvetlenebb legyen. A program lezárásaként a cég magyarországi vezetője, Hámorszky András mutatta be a Gulet és a TUI 2013 nyári árualapját, kiemelve, hogy az utazási szokások változásának köszönhetően a bécsi indulások a korábbi éveknél nagyobb hangsúlyt fognak kapni 2013-ban.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés