hirdetés
hirdetés

Új arculat és más újdonságok a TUI-nál és a Terránál!

Az Orfeum Music Clubban tartotta 2012-es, nyári katalógus bemutatóját a Guletet és a Terra Reisent is magában foglaló World of TUI.

hirdetés

A jó hangulatú eseményen Hámorszky András, a TUI magyarországi igazgatója elmondta, hogy a tavalyi év végéhez képest idénre repülőgépes kapacitásban +75%-ot, szálláskapacitásban a törököknél +53%-ot, a görögöknél pedig + 55%-ot vállaltak, és újra bekerült a kínálatba Mallorca szigete, 8 szállodával.

További újdonság, hogy a Gulet-katalógus magyarul is elkészült, ráadásul egy Ausztriában már jól bevált új arculattal.

Debrecen és Budapest

Egyaránt szerepelnek a kínálatban debreceni és budapesti indulások. Az is nagy lehetőséget kínál az irodák számára, hogy megnyitották az osztrák Gulet összes szállodáját a magyar indulásokra, ami azt jelenti, hogy 420 szálloda foglalható azonnal kontingensben a foglalási rendszereken keresztül. Újdonság, hogy az euróban garantált árak illetékkel együtt vannak számolva, így ezekre semmilyen más költség nem terhelődik.

Idén megint elindult a mosolypontok gyűjtése, amiből a viszonteladó irodák is kivehetik a részüket a „Legmosolygósabb iroda” verseny keretein belül. Újdonság továbbá a Nyárparádé, ami forintos árakat tartalmaz és az összes World of TUI termékre érvényes.

A Gulet hét, német nyelven megjelenő országkatalógusában ( Spanyol-, Törökország, Görögország, Ciprus, Tunézia, Egyiptom, távoli úti célok) és 4 témakatalógusában (Magic Life, Golf, Holiday Clubs, Reiseladen) egyaránt szerepelnek újdonságok, így érdemes forgatni őket.

A TUI vonatkozásában

az ügyvezető elmondta, hogy ennél a márkánál mindenki megtalálhatja a pénztárcához legjobban illő ajánlatot. Aki a maximális luxusra vágyik, annak ott az Air Tours, aki viszont nem vágyik extrákra, az a Discount Travel katalógusból válogathat, melyek mellett USA, Thaiföld, a 1-2 Fly ajánlatok és a TUI saját hajói közül lehet választani a TUI Cruises katalógusból. Szállások tekintetében is bőséges a kínálat, itt 7 különböző szállástípus közül lehet választani. Elérhetők a Robinson Club, a Puravida Resort, a TUI Best Family, a RUI, a Sensimer, a Grecotel és a Viverde szállodái.

A TUI, a hasonló szükségletekkel rendelkező utasokból négyféle célcsoportot határozott meg: a természetkedvelőket, a modern környezetet kedvelőket, a derűs utazókat és akiknek a legfontosabb a család.

Ezután az EUB

képviseletében Léber Zoltán, egy rövid előadás keretében mutatta be a TUI Stornó biztosítást, melynek feltételei megtalálhatók az EUB, vagy a TUI oldalán. Bővebben szó esett a TUI DUO-ról, mely egyben stornó és utasbiztosítás is. Ez sávos tarifákat tartalmaz, európai utakra érvényes, magyar és osztrák indulások esetén köthető, és fedezetet nyújt az esetleges tengerparti sportbalesetekre is.

Ezután következett a Terra Reisen katalógus-bemutatója Csákány Csabával, a Terra Reisen igazgatójával. Csákány elmondta, hogy idén nyáron 5 német nyelvű katalógussal „támadják” a piacot, melyekben összesen 33 ország 1789 szállása szerepel, melyek mellett két adriai hajóút is foglalható.

Februárban jelenik meg

a magyar nyelvű katalógus is, mely tulajdonképpen egy kivonat a német nyelvű ajánlatokból. Az új arculattal és új logóval készített füzetben új szállások is megtalálhatóak, továbbá visszakerültek az elmúlt években mellőzött magánapartmanok! Az árak forintban szerepelnek, és 300 forintos euróárfolyamon lettek kiszámolva. Csákány Csaba kiemelte, hogy az idei tél forgalma a tavalyi és hasonló időszakához képest 32%-ot nőtt.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés