hirdetés
hirdetés

Új belga légitársaság indul "All you can fly" modellben

A Take Air belga fapados légitársaság Antwerpeni HUB-ot kíván alapítani. A légitársaság "All you can fly" modellben gondolkodik, vagyis az utasok egy-egy hónapra befizetve korlátlan mennyiségben utazhatnak. 2015 márciusában indulna az új cég szolgáltatása hat repülőgéppel.

hirdetés

Antwerpeni HUB-ot kíván alapítani egy új belga fapados szállító a Take Air, akik az európai vonalakról begyűjtött utasokat hoznák az észak belga kikötő városba és onnan tovább.
A filozófiájuk szerint „All you can fly” alapon, úgy tennék attraktívabbá a szolgáltatásukat, hogy az utasaik egy-egy hónapra befizetett paushal alapon annyiszor repülhetnének velük, ahányszor csak akarnának.

Az Antwerpeni The Aiation Factory című lap egyenlőre nem publikálta, hogy mennyi lenne ez az egy havi tarifa. A cég 2015 márciusában a nyári menetrendi periódusban indulna Zürichbe, Párizsba és Londonba hat, majd később kilenc darab Beach craft 200-as és 350-es repülőgéppel. A gépek az antwerpeni repülőtér néhány héten belül elkészülő új, General Aviation Termináljáról közlekednének, naponta hat fordulóval. Iparági szakemberek arra gyanakodnak, hogy a tarifa kb. 1300 és 1800 euró között fog mozogni, de nem egységesen, hanem desztinációkra bontva.

A cég rugalmas ügyintézést ígér. Így például a becsekkolás indulás előtt 15 percig még lehetséges lesz, ezzel biztosítva a saját és a többi „ráhordó” szállítók átszálló utasainak a csatlakozást. A tervezők nagy felfutást várnak, különösen Zürich – Antwerpen – London viszonylatban. Kétségtelen hogy Antwerpen forgalmas kikötője, a belga és a holland fővárosok, valamint Rotterdamnak a világ legnagyobb kikötőjének a közelsége vonzó lehet a Take Air-nak, akik egy éven belül további európai állomások felvételét tervezik a menetrendbe.. A Belga Légügyi Hivatal tájékoztatása szerint a cég a szükséges engedélyeket már megigényelte, és néhány héten belül meg is kapja.

Veér Jenő
a szerző cikkei

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk