hirdetés

Új igazgatói kinevezések a Danubius-nál

Nagy Edit a Hotel Hungaria és a Hotel Arena szállodák élére érkezik, Varga Csaba HR igazgató a központi üzemeltetési igazgatói pozíciót is ellátja év elejétől.

hirdetés

2022. január elsejétől a Danubius Hotelsnél a központi üzemeltetési igazgatói pozíciót Varga Csaba központi emberi erőforrások igazgató tölti be, az eddigi feladatköre megtartása mellett irányítja az üzemeltetési területet is.

Varga Csaba
Varga Csaba
 

Varga Csabát 2020-ban nevezték ki a Danubius HR igazgatójának. Ezt megelőzően a Danubius Hotel Helia és a Radisson Blu Béke klaszterének szállodaigazgatója volt. A szakember 1995-ben kezdte szállodaipari pályáját. A Danubiusnál eddig eltöltött 20 év alatt leányvállalati üzemeltetési igazgatói, HR vezetői és szállodaigazgatói pozíciókat is betöltött korábban. Széleskörű tapasztalatai mellett, munkáját segíti, hogy az idei évtől mindkét általa irányított terület a HR és az üzemeltetés is megerősített vezetői csapattal működik tovább.

Nagy Edit
Nagy Edit
 

Szintén január 1-től Nagy Edit a Danubius Hotel Hungaria és a Danubius Hotel Arena igazgatói pozícióját tölti be. Nagy Edit a klaszterigazgatói feladatokat Bogár Zoltán, központi üzletfejlesztési igazgatótól veszi át, aki átmenetileg megbízott szállodaigazgatóként ellátta a szállodák vezetését is.

A szakember a Hotel Nemzeti Budapest MGalleryből érkezik a Danubius Hotelshez, ahol szintén szállodaigazgatói pozíciót töltött be az elmúlt három évben. Szakmai pályafutását a Hotel Marriott Budapestben kezdte, majd a szállodaláncnál maradva üzemeltetési igazgatóként dolgozott többek között az oroszországi Voronyezsben, Szkopjéban és Isztambulban.

Elérhetőségeik:

Varga Csaba - központi üzemeltetési és HR igazgató Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mobil: +36 30 432 1911

Nagy Edit – szállodaigazgató

Danubius Hotel Arena és Danubius Hotel Hungaria Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mobil: +36 30 967 01 99

(forrás: Danubius / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk