hirdetés

Új utakon a Balatontipp.hu

A békeidőkben főleg rendezvényekkel, strandolással, biciklizéssel foglalkozó Balatontipp.hu oldalt is keményen érintette balatoni turizmus járvány miatti leállása. De nem adják fel, próbálnak olyan feladatokat keresni, amik a közös túlélést, kilábalást szolgálják.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A kijárási korlátozás idején az elvitelre, kiszállításra főző vendéglátóhelyek összegyűjtésével, ingyenes népszerűsítésével segítik a szolgáltatók és a vendégek egymásra találását. Az olvasók térképen és településenkénti bontásban rendezett szöveges anyagban tájékozódhatnak a kínálatról. Az összeállításban jelenleg mintegy harminc étteremről, büféről, pizzériáról, lángosozóról olvashatók a szolgáltatásokkal kapcsolatos legfontosabb információk. A folyamatosan frissülő oldal továbbra is nyitott minden, azon még nem szereplő üzlet előtt. Sajnos van olyan is, amelyik az oldal két héttel ezelőtti indulása óta már teljesen beszüntette a munkát.

(forrás: Balatontipp.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk