hirdetés
hirdetés

Újabb stratégiai együttműködés a német vendégekért

A Magyar Turizmus Zrt. németországi képviselete, összefogásban Németország egyik legnagyobb utazásszervezőjével a REWE konszernnel, valamint az ADAC autóklub vezetéstechnikai részlegével, egy rendkívüli programra hívta meg Németország legnagyobb utazási irodáit.

hirdetés

4 németországi városban, helyszínenként 24-30 szakember ismerkedhetett meg a REWE utazásszervező legújabb kínálatával, újdonságaival, utazásközvetítőknek nyújtott szolgáltatásaival. A REWE-vel való lassan évtizedes stratégiai együttműködés eredménye, hogy ezen a valójában egyedülálló eseményen mindösszesen két ország kapott lehetőséget arra, hogy a „legjobbaknak” tartson előadást. A rendezvényre csak névre szóló meghívóval lehetett bejönni, azon csak a legnagyobb forgalmat bonyolító cégek vehettek részt. A délelőtti előadásokat ugyanis egy autós tréning követte, amelyen a legfontosabb vezetéstechnikai fogásokat lehetett elsajátítani. A szervezést a REWE autós utakat szervező részlege vállalta magára, ezért is kaphattak a résztvevők ilyen témájú továbbképzést. A délelőtti programsorozatban, a képviselet nevében Sztojanovits Kristóf képviseletvezető tartott közel egyórás interaktív előadást, amelyben Magyarország még nem ismert turisztikai kínálatát mutatta be. Előadásában külön kiemelte a nemzetközileg díjazott eseményeket, attrakciókat, így a Sziget rendezvény mellett, az A38 vagy a Tokaji borvidék is említésre került. A REWE az elmúlt években az országos negatív trend ellenére is növelni tudta Magyarországra utazó vendégeinek számát, így továbbra is piacvezető a balatoni beutaztatás területén. Az idei évben azonban ők is küzdenek az egyre későbbi utazási döntések által okozott hatásokkal, ezzel együtt a magyar piacért felelős vezetők optimisták, és a napokban megjelenő 30 oldalas Magyarország-kiadványtól várnak áttörő eredményeket.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk