hirdetés
hirdetés

Újra lendületben a Magyar TDM Szövetség

Február elején tartotta első elnökségi ülését a Magyar TDM Szövetség 2015. január 27-én megválasztott vezetősége. A Szövetség új elnöksége megválasztotta a szervezet alelnökeit. A következő három évben az alelnöki teendőket ennek megfelelően Nagy Júlia (Miskolci TDM, MIDMAR Nonprofit Kft.) és Magyarics Gábor (Duna-Gerecse Térségi TDM) látják el. 

hirdetés

A Szövetség Elnöksége legfőbb feladatának a hatékony és erőteljes érdekképviseletet, valamint minőségi TDM szakemberek képzését tartja. 2015 prioritásaként a szervezetek kiszámítható működési kereteit biztosító központi jogi szabályozás megteremtése, a társzövetségekkel, oktatási intézményekkel való együttműködés szorosabbá tétele, a TDM pályázatok szakmai előkészítésében való részvétel, az országos konferenciák mellett régiós, workshopokkal egybekötött, kihelyezett vezetőségi üléssorozat megvalósítása, az adótörvényi változások turizmusra kedvezőtlen hatásainak enyhítése, a TDM-szervezeti rendszer továbbfejlesztésével kapcsolatos elképzelések több oldalú egyeztetése és véglegesítése, valamint rendszerszintű kutatások lebonyolítása állnak.

Az elnökség tagjai egyetértettek abban is, hogy a TDM-szervezeti rendszer alkalmas arra, hogy a ma sikerágazatnak tekintett magyar turizmusipar valódi versenyképességét megteremtse, ám ehhez elsősorban azt kell elérni, hogy a kormányzati döntéshozatalban a turizmust megfelelő helyen kezeljék, nemzetgazdaságban betöltött szerepéhez mérten komolyan vegyék. Ezen a területen áttörés azonban csak akkor következhet be, ha az MTDMSZ-nek sikerül erős szövetségeseket találni és közös koncepciót kidolgozni a szakmai szervezetekkel, társszövetségekkel, kamarákkal, önkormányzatokkal, a Budapest turizmusáért felelős szervezetekkel, valamint a turizmusért felelős állami szervekkel – hangsúlyozta Semsei Sándor, az MTDMSZ újraválasztott elnöke.

A Szövetség vezető tisztségviselői:

Elnök:
Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület (képviseli Semsei Sándor elnök)

Alelnökök:
MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Közhasznú Kft. (képviseli Nagy Júlia ügyvezető)
Duna-Gerecse Turisztikai Közhasznú Kft. (képviseli Magyarics Gábor ügyvezető)

Elnökségi tagok:
Hévíz TDM Egyesület (képviseli Horváth Orsolya elnök)
Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. (képviseli Komoróczki Alíz ügyvezető)
Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület (képvisel Hoffmann Henrik elnök)
Nagyatád-Rinyamente TDM Egyesület (képviseli Pünkösd Márton elnök)

Elérhetőségek:

Novák Kitti titkár
Tel: 70/94-95-177
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Honlap: www.tdmszovetseg.eu
Székhely: 2483 Gárdony, Szabadság u. 20-22.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk