Az éttermen belül eddig széttagolt bisztró, illetve készételpult közös helyre, az étterem körepére kerül, így a nyitva tartási idő alatt folyamatosan egy helyen érhetők el a készételek, frissensültek, a reggelik, szendvicsek, illetve kávék. A vendégeknek így egyszerűbb, könnyebb a választás a kínálatból, illetve még gyorsabb lesz a kiszolgálás. Továbbra is üzemel majd a nemrégiben megnyitott látványpékség, ahol nem gyorsfagyasztott, hanem helyben, frissen sütött pékáruk készülnek folyamatosan. Az új pult kialakításával párhuzamosan teljesen új bútorzatot kap a bisztró: a kényelmes bútorok és az élő növényfal kellemes környezetet biztosítanak bármely étkezéshez. A jövőben pedig ingyenesen igénybe vehető üzleti tárgyaló és rendezvényterem is helyet kap majd az étteremben.
A bútorzat mellett az étterem kínálata is jelentősen bővül: a hagyományos magyaros ételek mellé frissen készült, szuvidált fogások is elérhetők lesznek az kínálatban, továbbá bővül a napközben kapható sütemények száma is.
Az átépítés októberben kezdődik és várhatóan jövő tavasszal ér véget. Az étterem az átépítés alatt is folyamatosan üzemel majd. A beruházás teljes költsége várhatóan meghaladja az 50 millió forintot és mintegy 15 új munkahelyet hoz létre.
Forrás: Turizmus Online