Négy csillag superior minősítést kapott a Prestige Hotel Budapest

A tavaly tavasszal megnyílt Vigyázó Ferenc utcai boutique hotel, a Prestige Hotel Budapest managementje hivatalosan is megerősíti, hogy a szálloda immáron 4 csillag Superior besorolással folytatja működését.

Mazen Al Ramahi, a szálloda tulajdonosa 2015. tavaszán nyitotta meg a Hild József által tervezett, Duna közelében fekvő nagypolgári épületben a Prestige Hotel Budapestet. A korábban nyitott Boutique Hotel Budapest**** és az egykori Hungária Fürdő helyén álló Continental Hotel Budapest ****Superior után ez már a harmadik budapesti szállodája a fejlődő cégcsoportnak, amelynek munkáját Géher Zoltán brand igazgató felügyeli.

A 85 vintage stílusú szobát kínáló hotel már a nyitást követő időszak alatt is a várakozásokat felülmúló sikereket ért el, és ez az idő múlásával újabb és újabb díjak és elismerések sorában látszik folytatódni. A szakma meghatározó, vendégértékelésekre alapozó online utazási oldalán, a TripAdvisoron az előkelő 6. helyett szerezte meg, ezzel érdemelve ki a TripAdvisor Traveller’s Choice- 2016 díját.

Amíg a Booking. com és Expedia, a két legnagyobb online utazási iroda „9,4-es kiválósági díj”-jal és a 2015-ös év ’Legígéretesebb Új Szállodája’ címmel nyugtázta a hotel által képviselt kiemelkedő színvonalat.

Ezenfelül az Utazó Magazin által évente megrendezett a díjátadóról Gaál Miklós, a szálloda igazgatója ’Az Év Új Szállodája – 2015’ címmel távozhatott.

A rangos elismerések komoly motivációt jelentettek a korábbi években már jelentős sikereket elkönyvelő, - Géher Zoltán igazgatása alatt működő - Continental Hotel Budapest managementjének is, akik a majd egy év alatt végzett áldozatos munkájukkal jelentősen hozzájárultak a Prestige Hotel Budapest sikereihez. A közös munka fókuszában a szálloda mottójában is megfogalmazott időtlen elegancia és a vendégek minél magasabb színvonalú kiszolgálása állt. A kitartó munka és az elkötelezettség meghozta a gyümölcsét, a Hotelstars 4 csillag superior minősítést.

„A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Hotelstars Union által használt követelményrendszerében megfogalmazott kiemelkedő színvonal, a magas minőségű szolgáltatások és a vendéglátásban nyújtott értékek képviselete azonos a mi szakmai elképzelésünkkel is. Ez alapján érdemelhettük ki a Prestige Hotel Budapest****Superior címet, amiért minden munkatársamat elismerés illet.”- nyilatkozta Gaál Miklós szállodaigazgató. Büszkék vagyunk arra is, hogy szállodánk étterme, a Costes Downtown csapata múlt héten a világ éttermeinek legrangosabb kiadványában, a Michelin kalauzban, megszerezte Magyarország 5. Michelin csillagát.


Utazás 2025 kiállítás: fókuszban a különleges élmények

Utazás 2025 kiállítás: fókuszban a különleges élmények 

Az idei évben különös figyelmet kap a Balaton négyévszakos turizmusa, míg a nemzetközi vendégek közül Szlovákia mutatkozik be különleges gasztronómiájával és kulturális örökségével.
 Most először: nemzetközi snowboard verseny Magyarországon

Most először: nemzetközi snowboard verseny Magyarországon 

Látványos nemzetközi snowboard-verseny, tökéletes hó és minden pályán zavartalan nyitvatartás várja a sízőket a hétvégén Mátraszentistvánon.
Hosszabb a balatoni STRAND Fesztivál, mint korábban

Hosszabb a balatoni STRAND Fesztivál, mint korábban 

Egy nappal hosszabb lesz a STRAND Fesztivál.
NGM: díjmentes marad a szálláshely-minősítés

NGM: díjmentes marad a szálláshely-minősítés 

Visszavonják a társadalmi egyeztetésre bocsátott rendelettervezetet, amely a szálláshely-minősítési tevékenységhez kapcsolódó igazgatási szolgáltatási díjak szabályozását célozta.
Sétálójeggyel nyit újra a szentendrei Skanzen

Sétálójeggyel nyit újra a szentendrei Skanzen 

A Skanzen házaiba ugyan még nem térhetünkk be, de sétálhatunk, túrázhatunk a Duna-Ipoly Nemzeti Parkhoz tartozó 75 hektáros területen.
Vegyes ízelítő a 2025-ös HoReCa Design Kiállítás választékából

Vegyes ízelítő a 2025-ös HoReCa Design Kiállítás választékából 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
Csendes Olivér: a hazai turizmus idén is húzóágazat lehet

Csendes Olivér: a hazai turizmus idén is húzóágazat lehet 

Az Utazás kiállítás szakmai napján a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szervezésében megrendezésre kerülő konferencián a hazai turizmus szereplői osztották meg tapasztalataikat.
Kicsi gazdák, nagy kalandok: egyedülálló farsang a múzeumban

Kicsi gazdák, nagy kalandok: egyedülálló farsang a múzeumban 

A Mezőgazdasági Múzeum szervezői egyedülálló farsangi kalandra hívják a családokat 2025. március 1-jén a Vajdahunyad várába. Egy napra gyermekeinkből lehet tehenész, lovász, gabonatermesztő vagy szatócsboltos.
PwC: erősödő bizalom a világgazdaságban, óvatos vállalati várakozások

PwC: erősödő bizalom a világgazdaságban, óvatos vállalati várakozások 

A hazai cégvezetők 70 százaléka számít globális gazdaság gyorsulására, 60 százalék a hazai gazdasággal kapcsolatban is optimistán nyilatkozott, míg saját vállalata növekedésében mindössze 39 százalék bízik.
Így zajlott a jubileumi BCEFW

Így zajlott a jubileumi BCEFW 

A Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) az elmúlt években a régió egyik legjelentősebb divateseményévé vált, a 15. szezon pedig minden eddiginél színesebb programmal és új nemzetközi együttműködésekkel ünnepelte a közép-európai divatot február 10-16. között.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.