Új év, új koncepció, a Business Klub folytatódik

Új év, új koncepció: sikeres programsorozatunk, a Business Klub megszokott menetébe mostantól újabb színt viszünk: lehetőség szerint minden alkalommal megpróbálunk elhívni olyan vendéglátós/szállodás szakembereket, akiknek munkája vagy példaértékű lehet, vagy valamilyen szempontból érdekes másoknak is. Most először a fővárosi éjszakai élet helyszíneinek tulajdonosköréből hívunk el meghatározó személyiségeket, hogy megtudjuk, mi foglalkoztatja őket éppen, milyen újítást, új helyet vagy átalakítást terveznek a közeljövőben. Klubtalálkozónk alkalmával ezúttal az ötcsillagos házba, a Corinthia Hotel Budapestben lévő Szamos Cukrászdába látogatunk, ahol garantált az édes meghívás.

Február 2-i találkozónk részletes programja:

• 2015. évi adójogszabály változások a vendéglátósok, szállodások vonatkozásában
dr. Schmidt János adószakértő, pénzügyi és jogi jogtanácsadó, Schmidt ß Szimon Iroda

• Költséghatékony megoldások a nagykonyhai légtér szellőztetése terén
Neményi András társtulajdonos-ügyvezető, Coninvest kft.

• Az Accent-házak üzemeltetési stratégiája, sikerének titka
Kerek Péter értékesítési és marketing igazgató, Accent Hotel Management

• Új ház nyitása? Vagy szobák, vendégterek újra textilezése?
A következő időszak textiltrendjei a világ legjelentősebb idei kiállításainak tükrében
Bakody Katalin ügyvezető, JAB - Gardisette magyarországi képviselete

• Ötlet, siker, kreativitás
Kerekasztal a fővárosi éjszakai élet vendéglátóhelyeinek tulajdonosaival

 PROGRAM:

10.00 - 10.30 regisztráció – Progast kávés percek, Spiritus Primus pálinkakóstolás
10.30 – 13.00 szakmai előadások – közben kávészünet a Mocambo jóvoltából
13.00 – 14.30 közös üzleti ebéd borkóstolóval, Rauch üdítőkkel és Szamos Marcipán desszerttel

Jöjjön el, hogy …

• különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel
• egy kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön újdonságokról
• személyes kapcsolatokat építhessen
• egy exkluzív klub tagja legyen

IDŐPONT: 2015. február 2. (hétfő) 10.30-14.30 óráig
HELYSZÍN: Szamos Marcipán Royal Cukrászda és Kávézó
1073. Budapest, Erzsébet krt. 43-49.

Egy házból vagy vendéglátóegységből alapvetően egy fő részvételére számítunk, a második főtől 3.000 Ft/fő részvételi díjat számítunk fel.

KAPCSOLATTARTÓ: Kassai Dávid projekt manager | [email protected] | +36 30 3532424

JELENTKEZÉS:

A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2015. január 29-ig , faxon a +36-1430-4579-es faxszámra,
illetve beszkennelve a [email protected] címre várjuk. Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni.

Forrás: Vendég & Hotel


Utazás 2025 kiállítás: fókuszban a különleges élmények

Utazás 2025 kiállítás: fókuszban a különleges élmények 

Az idei évben különös figyelmet kap a Balaton négyévszakos turizmusa, míg a nemzetközi vendégek közül Szlovákia mutatkozik be különleges gasztronómiájával és kulturális örökségével.
 Most először: nemzetközi snowboard verseny Magyarországon

Most először: nemzetközi snowboard verseny Magyarországon 

Látványos nemzetközi snowboard-verseny, tökéletes hó és minden pályán zavartalan nyitvatartás várja a sízőket a hétvégén Mátraszentistvánon.
Hosszabb a balatoni STRAND Fesztivál, mint korábban

Hosszabb a balatoni STRAND Fesztivál, mint korábban 

Egy nappal hosszabb lesz a STRAND Fesztivál.
NGM: díjmentes marad a szálláshely-minősítés

NGM: díjmentes marad a szálláshely-minősítés 

Visszavonják a társadalmi egyeztetésre bocsátott rendelettervezetet, amely a szálláshely-minősítési tevékenységhez kapcsolódó igazgatási szolgáltatási díjak szabályozását célozta.
Sétálójeggyel nyit újra a szentendrei Skanzen

Sétálójeggyel nyit újra a szentendrei Skanzen 

A Skanzen házaiba ugyan még nem térhetünkk be, de sétálhatunk, túrázhatunk a Duna-Ipoly Nemzeti Parkhoz tartozó 75 hektáros területen.
Vegyes ízelítő a 2025-ös HoReCa Design Kiállítás választékából

Vegyes ízelítő a 2025-ös HoReCa Design Kiállítás választékából 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
Csendes Olivér: a hazai turizmus idén is húzóágazat lehet

Csendes Olivér: a hazai turizmus idén is húzóágazat lehet 

Az Utazás kiállítás szakmai napján a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szervezésében megrendezésre kerülő konferencián a hazai turizmus szereplői osztották meg tapasztalataikat.
Kicsi gazdák, nagy kalandok: egyedülálló farsang a múzeumban

Kicsi gazdák, nagy kalandok: egyedülálló farsang a múzeumban 

A Mezőgazdasági Múzeum szervezői egyedülálló farsangi kalandra hívják a családokat 2025. március 1-jén a Vajdahunyad várába. Egy napra gyermekeinkből lehet tehenész, lovász, gabonatermesztő vagy szatócsboltos.
PwC: erősödő bizalom a világgazdaságban, óvatos vállalati várakozások

PwC: erősödő bizalom a világgazdaságban, óvatos vállalati várakozások 

A hazai cégvezetők 70 százaléka számít globális gazdaság gyorsulására, 60 százalék a hazai gazdasággal kapcsolatban is optimistán nyilatkozott, míg saját vállalata növekedésében mindössze 39 százalék bízik.
Így zajlott a jubileumi BCEFW

Így zajlott a jubileumi BCEFW 

A Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) az elmúlt években a régió egyik legjelentősebb divateseményévé vált, a 15. szezon pedig minden eddiginél színesebb programmal és új nemzetközi együttműködésekkel ünnepelte a közép-európai divatot február 10-16. között.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.