Új év, új koncepció, a Business Klub folytatódik

Új év, új koncepció: sikeres programsorozatunk, a Business Klub megszokott menetébe mostantól újabb színt viszünk: lehetőség szerint minden alkalommal megpróbálunk elhívni olyan vendéglátós/szállodás szakembereket, akiknek munkája vagy példaértékű lehet, vagy valamilyen szempontból érdekes másoknak is. Most először a fővárosi éjszakai élet helyszíneinek tulajdonosköréből hívunk el meghatározó személyiségeket, hogy megtudjuk, mi foglalkoztatja őket éppen, milyen újítást, új helyet vagy átalakítást terveznek a közeljövőben. Klubtalálkozónk alkalmával ezúttal az ötcsillagos házba, a Corinthia Hotel Budapestben lévő Szamos Cukrászdába látogatunk, ahol garantált az édes meghívás.

Február 2-i találkozónk részletes programja:

• 2015. évi adójogszabály változások a vendéglátósok, szállodások vonatkozásában
dr. Schmidt János adószakértő, pénzügyi és jogi jogtanácsadó, Schmidt ß Szimon Iroda

• Költséghatékony megoldások a nagykonyhai légtér szellőztetése terén
Neményi András társtulajdonos-ügyvezető, Coninvest kft.

• Az Accent-házak üzemeltetési stratégiája, sikerének titka
Kerek Péter értékesítési és marketing igazgató, Accent Hotel Management

• Új ház nyitása? Vagy szobák, vendégterek újra textilezése?
A következő időszak textiltrendjei a világ legjelentősebb idei kiállításainak tükrében
Bakody Katalin ügyvezető, JAB - Gardisette magyarországi képviselete

• Ötlet, siker, kreativitás
Kerekasztal a fővárosi éjszakai élet vendéglátóhelyeinek tulajdonosaival

 PROGRAM:

10.00 - 10.30 regisztráció – Progast kávés percek, Spiritus Primus pálinkakóstolás
10.30 – 13.00 szakmai előadások – közben kávészünet a Mocambo jóvoltából
13.00 – 14.30 közös üzleti ebéd borkóstolóval, Rauch üdítőkkel és Szamos Marcipán desszerttel

Jöjjön el, hogy …

• különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel
• egy kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön újdonságokról
• személyes kapcsolatokat építhessen
• egy exkluzív klub tagja legyen

IDŐPONT: 2015. február 2. (hétfő) 10.30-14.30 óráig
HELYSZÍN: Szamos Marcipán Royal Cukrászda és Kávézó
1073. Budapest, Erzsébet krt. 43-49.

Egy házból vagy vendéglátóegységből alapvetően egy fő részvételére számítunk, a második főtől 3.000 Ft/fő részvételi díjat számítunk fel.

KAPCSOLATTARTÓ: Kassai Dávid projekt manager | kassaid@vendeg.hu | +36 30 3532424

JELENTKEZÉS:

A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2015. január 29-ig , faxon a +36-1430-4579-es faxszámra,
illetve beszkennelve a kassaid@vendeg.hu címre várjuk. Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni.

Forrás: Vendég & Hotel


Siófokról indul a Tour de Hongrie legizgalmasabb befutó szakasza

Siófokról indul a Tour de Hongrie legizgalmasabb befutó szakasza 

Május 12-én igazi világsztárokkal is találkozhatunk!
Kedvezmények a főváros hivatalos applikációjának születésnapján

Kedvezmények a főváros hivatalos applikációjának születésnapján 

Május 1-jén ünnepelte az ÉnBudapestem applikációja az első születésnapját.
Szibériai tokhalak a Balatonban?

Szibériai tokhalak a Balatonban? 

A Balatonban megjelenő lénai tokok minden bizonnyal a vízgyűjtőn létesült halgazdálkodási létesítményekből szökhettek meg.
Nagy Márton Hévízen: a gyógyturizmusé, az egészségturizmusé a jövő

Nagy Márton Hévízen: a gyógyturizmusé, az egészségturizmusé a jövő 

Nemzetgazdasági miniszter: a nyugati világ elöregszik, nő az idősek aránya, ebből adódóan sokkal nagyobb lesz a kereslet az egészségturizmusra.
Fővárosi fölény az idei Szakma Sztár Fesztiválon

Fővárosi fölény az idei Szakma Sztár Fesztiválon 

Harmincöt budapesti tanuló állhatott dobogóra a Szakma Sztár Fesztiválon.
Ez az első magyar AI alapú éttermi asszisztens

Ez az első magyar AI alapú éttermi asszisztens 

Már több mint húsz étterem használja.
ESG jelentés az OPUS GLOBAL Nyrt.-től

ESG jelentés az OPUS GLOBAL Nyrt.-től 

Az előremutató jelentésben a jó gyakorlatok mellett a lehetőségeket is feltárták, mellyel megjelölték a cégcsoport fenntarthatósági tevékenységének irányait is.
Rekordok dőlhetnek meg az idei Ultrabalatonon

Rekordok dőlhetnek meg az idei Ultrabalatonon 

Több mint huszonötezren vesznek részt Magyarország legnépesebb tömegsport rendezvényén.
Precizitás, csapatjáték, gondoskodás - méhek napja április 30-án

Precizitás, csapatjáték, gondoskodás - méhek napja április 30-án 

A méhektől nemcsak a természet legfinomabb ajándékát, a mézet kapjuk, de sokat is tanulhatunk tőlük!
103 éves tornásznő látogatása a Madame Tussauds Budapestben

103 éves tornásznő látogatása a Madame Tussauds Budapestben 

Magasra szökött az egy négyzetméterre jutó magyar olimpiai aranyak száma a Madame Tussauds Budapest sport termében.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?