Új év, új koncepció, a Business Klub folytatódik

Új év, új koncepció: sikeres programsorozatunk, a Business Klub megszokott menetébe mostantól újabb színt viszünk: lehetőség szerint minden alkalommal megpróbálunk elhívni olyan vendéglátós/szállodás szakembereket, akiknek munkája vagy példaértékű lehet, vagy valamilyen szempontból érdekes másoknak is. Most először a fővárosi éjszakai élet helyszíneinek tulajdonosköréből hívunk el meghatározó személyiségeket, hogy megtudjuk, mi foglalkoztatja őket éppen, milyen újítást, új helyet vagy átalakítást terveznek a közeljövőben. Klubtalálkozónk alkalmával ezúttal az ötcsillagos házba, a Corinthia Hotel Budapestben lévő Szamos Cukrászdába látogatunk, ahol garantált az édes meghívás.

Február 2-i találkozónk részletes programja:

• 2015. évi adójogszabály változások a vendéglátósok, szállodások vonatkozásában
dr. Schmidt János adószakértő, pénzügyi és jogi jogtanácsadó, Schmidt ß Szimon Iroda

• Költséghatékony megoldások a nagykonyhai légtér szellőztetése terén
Neményi András társtulajdonos-ügyvezető, Coninvest kft.

• Az Accent-házak üzemeltetési stratégiája, sikerének titka
Kerek Péter értékesítési és marketing igazgató, Accent Hotel Management

• Új ház nyitása? Vagy szobák, vendégterek újra textilezése?
A következő időszak textiltrendjei a világ legjelentősebb idei kiállításainak tükrében
Bakody Katalin ügyvezető, JAB - Gardisette magyarországi képviselete

• Ötlet, siker, kreativitás
Kerekasztal a fővárosi éjszakai élet vendéglátóhelyeinek tulajdonosaival

 PROGRAM:

10.00 - 10.30 regisztráció – Progast kávés percek, Spiritus Primus pálinkakóstolás
10.30 – 13.00 szakmai előadások – közben kávészünet a Mocambo jóvoltából
13.00 – 14.30 közös üzleti ebéd borkóstolóval, Rauch üdítőkkel és Szamos Marcipán desszerttel

Jöjjön el, hogy …

• különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel
• egy kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön újdonságokról
• személyes kapcsolatokat építhessen
• egy exkluzív klub tagja legyen

IDŐPONT: 2015. február 2. (hétfő) 10.30-14.30 óráig
HELYSZÍN: Szamos Marcipán Royal Cukrászda és Kávézó
1073. Budapest, Erzsébet krt. 43-49.

Egy házból vagy vendéglátóegységből alapvetően egy fő részvételére számítunk, a második főtől 3.000 Ft/fő részvételi díjat számítunk fel.

KAPCSOLATTARTÓ: Kassai Dávid projekt manager | [email protected] | +36 30 3532424

JELENTKEZÉS:

A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2015. január 29-ig , faxon a +36-1430-4579-es faxszámra,
illetve beszkennelve a [email protected] címre várjuk. Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni.

Forrás: Vendég & Hotel


Flash Award: lezárult a jelentkezés, már bírálják a pályázatokat

Flash Award: lezárult a jelentkezés, már bírálják a pályázatokat 

Hatvanhárom pályázat érkezett a MaReSz idei versenyére.
Első önálló koncertjét adja Budapesten a skót sztárzenekar

Első önálló koncertjét adja Budapesten a skót sztárzenekar 

Június 11-én először lép fel önálló koncerttel Magyarországon a Biffy Clyro.
Újabb hazai telepen ütötte fel a fejét a száj-és körömfájás járvány

Újabb hazai telepen ütötte fel a fejét a száj-és körömfájás járvány 

A Győr-Moson-Sopron vármegyei Rábapordányban is találtak ragadós száj- és körömfájásban fertőzött szarvasmarhát.
Májusban jön a Budapest100

Májusban jön a Budapest100 

Rekordmennyiségű ház- és közösségi kert nyitja meg idén a kapuit.
Húsvéti tojáskeresés a DinoParkban

Húsvéti tojáskeresés a DinoParkban 

Izgalmas kalanddal várja a DinoPark KÖKI látogatóit a húsvéti ünnepek alatt.
Kényelmes megoldások kis lakásokba: a sarokkanapé

Kényelmes megoldások kis lakásokba: a sarokkanapé 

Az apró lakásokban gyakran megtapasztalható, hogy a hely kihasználása szinte művészetté válik.
Vízi, szárazföldi és légi járművek főszerepben: jönnek az Esztergom Napok

Vízi, szárazföldi és légi járművek főszerepben: jönnek az Esztergom Napok 

Két hétvége, négy rendezvény: tavaszi pezsgés Esztergomban.
Új világsztárokat és az E.T. -t is elhozta a húsvéti nyúl a Madame Tussauds-ba

Új világsztárokat és az E.T. -t is elhozta a húsvéti nyúl a Madame Tussauds-ba 

Húsvét a Madame Tussauds Budapestben: programok és új figurák várják a látogatókat.
A szendvicspanelek előnyei és lehetőségei a modern építészetben

A szendvicspanelek előnyei és lehetőségei a modern építészetben 

A modern építkezési gyakorlatokban a szendvicspanel technológia egyre népszerűbbé válik Magyarországon. Bár az Egyesült Államokban és más nyugati országokban már régóta előszeretettel használják ezt az építési metódust, hazánkban még sokan kételyekkel szemlélik. 
Nincs húsvét Tojás-kút nélkül

Nincs húsvét Tojás-kút nélkül 

Húsvét és tavaszi szünet Székesfehérváron.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.