Új hazai online asztalfoglalós rendszer

Nincs többé telefon, nincs e-mail visszaigazolásra való várakozás, csupán pár kattintás. Ezt kínálja a diningtable.hu, mely végre megalkotta Magyarországon azt az online asztalfoglaló rendszert, mellyel a foglalni vágyók azonnal látják az étterem profilján, hogy van-e még szabad asztal az adott időpontban, így annak lefoglalása egyúttal garantált. Az oldal összegyűjti Budapest valamennyi éttermét, így a vendégek is könnyebben rátalálnak az éttermekre, különböző, előre beállított szűrési lehetőségekkel (közelben lévő helyek, konyhatípus, stb).

A diningtable.hu csapata igyekezett egy mai trendeknek megfelelő látványtervet és dizájnt megvalósítani, illetve egy letisztult, átlátható  és könnyen kezelhető felületet megalkotni. A vendégek asztalfoglalását részletes, személyre szabható éttermi profilok segítik (többek között képgaléria, naponta változtatható étlapok és menüsorok, vendégértékelések).

A diningtable.hu nemcsak egy újabb online felületet szolgáltat vendégek és éttermek között, hanem egy komoly foglalási rendszert biztosít a ténylegesen garantált és gyors asztalfoglalások lebonyolításához. Mindehhez díjtanalul biztosítjuk a widgetünket, mely az éttermek saját honlapjáról is közvetlen asztalfoglalást tesz lehetővé.

Az éttermi regisztráció már nyitott, ami október 1-jétől válik a közönség számára is publikussá a diningtable.hu címen. Az indulás első három hónapjában, 2016. december 31-ig az oldal teljesen ingyen használható minden étterem számára, 2017. január 1-jétől pedig jutalékmentesen, fix havidíjon!

Bővebb információ ide kattintva érhető el.

Reméljük Ti is csatlakoztok csapatunkhoz!

Forrás: Vendég&Hotel Online


Rangos díjra jelölték az atlétikai központot

Rangos díjra jelölték az atlétikai központot 

A központ a neves ArchDaily építészeti portál 2025-ös Év Épülete díjának sport kategóriájában kapott jelölést.
Repülős programok egész évre

Repülős programok egész évre 

Ebben az évben is programkavalkáddal várják a látogatóikat a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.
Lepipálták a külföldiek a magyarokat

Lepipálták a külföldiek a magyarokat 

Összesen 22 206 turisztikai szálláshely, ezen belül 2149 kereskedelmi, illetve 20 057 magán- és egyéb szálláshely fogadott vendégeket.
Bejelentették, kik lépnek fel idén a Szigeten

Bejelentették, kik lépnek fel idén a Szigeten 

ASAP Rocky, Post Malone és Shawn Mendes is a Szigetre látogat.
Bélyegritkaságok a Pénzmúzeumban – új időszaki kiállítás

Bélyegritkaságok a Pénzmúzeumban – új időszaki kiállítás 

Csaknem 200 év hazai és nemzetközi bélyegritkaságai a Pénzmúzeum és a Bélyegmúzeum közös tárlatán.
Egy hazánkban jelen lévő utazásszervező csődöt jelentett – FRISSÍTVE

Egy hazánkban jelen lévő utazásszervező csődöt jelentett – FRISSÍTVE 

Alább közöljük az ezzel kapcsolatos részleteket.
IBUSZ: ahol 2025-re magasra tették a lécet a piac többi szereplőjének  – videóval

IBUSZ: ahol 2025-re magasra tették a lécet a piac többi szereplőjének – videóval 

Az IBUSZ exkluzív partnerrendezvényén jártunk január 23-án, a Várkert Bazár elegáns tereiben, ahol a tartalmas szakmai részt követően gáláns fogadás, majd ezt követően zene, tánc zárta a programot.
Napokon belül lejár az MI-jártasságra adott határidő

Napokon belül lejár az MI-jártasságra adott határidő 

A munkatársak képzését február 2-ig kell biztosítania a cégeknek.
Páratlan műkincsek az idei antik vásáron

Páratlan műkincsek az idei antik vásáron 

Az idei Art and Antique Budapest kiállításon és vásáron 40 galéria vesz részt, festmények, szobrok, ékszerek, értékes könyvek, szőnyegek és bútorok is szerepelnek majd a kínálatban.
A kereskedelmi szálláshelyek decemberi adatait ismerteti a KSH

A kereskedelmi szálláshelyek decemberi adatait ismerteti a KSH 

A vendégek száma 17, a vendégéjszakáké 9,7 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.