2012-re milyen lesz az európai szállodák helyzete a Pricewaterhouse előrejelzése szerint?
- Mitől sikeres az ország első roma étterme?
- Miképp alakul át a helyzet jövőre az étkezési utalványok piacán?
- Mi lesz a hazai vendéglátóiparral 2012-ben az új áfakulcs bevezetése után?
- Hogy kell a világhálón jelen lenni a ma szállodásának és vendéglősének?
És még:
- Recept leírások az új gasztronómiai irányzatok jegyében:
- Érlelt marhahátszín mangós polentával Segal Viktortól
- Az Év tortája receptje Zila László mestercukrásztól
- Eredeti teljes hálaadási vacsora ételsor Hollywoodból
Most különlegesen kedvező, év végi ajándék előfizetési akcióval a kiadóban a lap már megrendelhető Murár Mónikánál (mail: [email protected], tel: 06 1 430 4503 fax: 06 1 1 430 4539