A konyhafőnöki teendőket a jövőben Schreiner Gábor látja el. Schreiner 20 éves vendéglátóipari tapasztalattal rendelkezik, 1994-től 5 éven keresztül a Vadrózsa étterem csapatát erősítette, ezt követően 10 éven keresztül a Fuji étteremben dolgozott, 2004-től főszakácsként. A Nobu kezdőcsapatához 2010 tavaszán, az étterem nyitása előtt csatlakozott; az elmúlt évben Lloyd Roberts mellett a Nobu sous chefjeként tevékenykedett.
Héjássy Flórian étteremvezető vendéglátóipari tanulmányait Londonban végezte, amely alatt már a Nobu London munkatársaként dolgozott. 2010-ben, 5 év után érkezett haza, a nyitás időszakában a Nobu Budapest tréner csapatát erősítette. Az étteremvezetői poszton a dán származású Christina Hansent váltja, aki egyéves magyarországi megbízatása előtt a Nobu Miami, Nobu Cape Town és Nobu Dubai csapatát erősítette.
Júniustól a Nobu Budapest sales munkatársaként csatlakozik a vállalathoz Németh Ágnes. Feladata főként a csoportos foglalások kezelésére, rendezvényszervező cégekkel és utazási irodákkal való kapcsolattartásra terjed ki. Szakirányú tapasztalatait többek között a Car-Tour International Kft. utazási referenseként és a Ramada Resort Aquaworld Budapest értékesítési menedzsereként szerezte.