Kik a szállodai közösségiportál-menedzserek, és mit csinálnak?
Közelednek-e Hotelstars Union és nemzeti védjegy témában az álláspontok?
Mi az a Posta Paletta utalvány, és mikorra várható a nyitány?
Ha vége a minimalista stílusirányzatnak – mi jön most ezután?
Miért lett 2010-ben az év iparépülete a Laposa Pincészet Badacsonyban, és miért nem tetszik egynéhány környékbelinek?
Hogyan kell kiválasztani egy új étterem vagy szálloda nevét?
Milyen ma idehaza a szállodai szakemberképzés?
Miért nem ismerik Tunéziában a fehérrépát és a kaprot?
Miért sírja el magát a fiatal hazai szakács egy rangos szakmai versenyen?
Mi a szakma véleménye a most életbe lépő új vendéglátó-ipari rendeletről?
Hollywoodban hogy boldogulnak a magyar vendéglősök?
Hogyan valósítható meg a vendéglátás területén a magasabb árképzés, és milyen a hatásos árkommunikáció?
A lap legfrissebb száma már kapható a kiadóban Murár Mónikánál (mail: [email protected], tel: 06 1 430 4503 fax: 06 1 1 430 4539) vagy egész évre a szaklap előfizetethető továbbra is ugyanitt változatlan áron – 7900 Ft éves bruttó összegért.