Milyen botrány és újabb per fenyegeti a TripAdvisor közösségi portált?
Kik versenyeznek és kik bírálnak az idei Bocuse d’Or versenyen a Hoventán?
Mit főzött (ki) Ábel Anita, Kamarás Iván, Kozák Danuta és Réz Andrással a METRO-val közös szakácsversenyünkön?
Hogyan tovább a 27 százalékosra felemelt áfakulcs után?
Miért tűnik el a recepciós és a felszolgáló majd a jövő éttermeiből, szállodáiból?
Mi az a BGF Students’ World Travel, és miért fontos ez az új képzési forma a BGF-en?
Mit mond a két fél – a kártyakibocsájtó és a felhasználói oldal - a Szép-kártya bevezetéséről?
Mit jelent az ügyfél-lojalitás, és hogyan lehet megtartani a vendéget? A szakértő válaszol.
A németek mit tettek azért, hogy catering terén piacvezetők lehessenek?
Hogy kell rénszarvaspörköltet vagy hófajdsültet a vendég elé szervírozni?
Most speciális előfizetési akcióval a kiadóban a lap már megrendelhető Murár Mónikánál (mail: [email protected], tel: 06 1 430 4503 fax: 06 1 1 430 4539.