Az étterem Szolnok egyik legmodernebb épületében, a város szívében került kialakításra, az érdeklődők számára kényelmesen megközelíthető helyen, a Pelikán Bevásárlóközpontban. A 14.000 nm-es, 4 szintes áruházban és autóbuszállomáson üzletek sokasága, étterem, és kávézó fogadja az oda beérkezőket.
A megnyitó ceremónián számos helyi, és országosan ismert személyiség is jelen volt, ezzel is emelve az esemény ünnepi hangulatát. A megnyitó „házigazdája”, meghívott celebritása Majoros Péter műsorvezető, vagyis Majka volt. Az ünnepélyes szalagvágásban pedig a Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub több prominens tagja is részt vett.
A Konopizza egy teljesen új étkezési modellre építette föl koncepcióját. A rugalmas vállalkozási formának köszönhetően megfelelő mind a kezdő, mind a meglévő vállalkozások számára. Innovatív, könnyen adaptálható catering koncepció, amely kihozza a maximumot minden idők fogyasztójának kedvencéből: a pizzából.
A fagylalttölcsér formájú pizzát forgalmazó koncepció 2004-ben jelent meg az olasz piacon. Céljuk egy olyan projekt létrehozása volt, mely üzleti partnerekkel és/vagy kombinálva már működő vendéglátóhelyekkel (pizzériákban, bárokban, kioszkokban, stb.) működtethető.
A Konopizza, ugyanúgy, mint minden más hagyományos pizza, víz és liszt alapú tésztából készül dagasztással és kelesztéssel. Ezután formázzák varázslatos tölcsérré, mely kész a sütésre. Az elkészítése egyszerű, a recept nem titkos. A kiadós töltelék egészséges alapanyagai teszik a Konopizzát egy különleges termékké, amely elkészül 3 perc alatt. (forrás: konopizza.hu, Franchiseportál)