Az adásvétellel átadásra kerül a franchise hálózat magyar környezetre adaptált teljes dokumentációja, receptúrák, stratégiai táblázatok, 3D látványtervek, nemzetközi és magyar nyelvre lefordított marketinganyagok, oktatási anyagok, magyar nyelvű weboldal és Facebook oldal, valamint Magyar Franchise Szövetségbeli tagság.
A fagylalttölcsér formájú pizzát forgalmazó koncepció 2004-ben jelent meg az olasz piacon. Céljuk egy olyan projekt létrehozása volt, mely üzleti partnerekkel és/vagy kombinálva már működő vendéglátóhelyekkel (pizzériákban, bárokban, kioszkokban, stb.) működtethető. A Konopizza, mint minden más hagyományos pizza, víz és liszt alapú tésztából készül. Ezután formázzák varázslatos tölcsérré, mely kész a sütésre. Az elkészítése egyszerű, a töltelék egészséges alapanyagai teszik a Konopizzát egy különleges termékké, amely elkészül 3 perc alatt.
A nemzetközi franchise hálózat kiépítése 7 évvel ezelőtt kezdődött, amikor is hazájában nyitott első üzletek sikerén felbuzdulva 2006-ban Boscolo olyan étteremformát terveztetett meg, amely bárki számára megvalósítható. Ezután a világ számos részén terjeszkedésnek indult a hálózat; Olaszország után Marokkóban, Kanadában, Bahreinben, Dél-Koreában, Libanonban, Németországban és Japánban nyíltak egységeik. A hálózat hazánkban 2011 őszén nyitotta meg első egységét a Mammut I. Bevásárlóközpontban, amelyet azután további vidéki egységek követtek. Jelenleg Vácott üzemel éttermük, és még egy egység nyílik várhatóan április végén Balatonlellén.
Forrás: Franchiseportál