A már eddig is számos kitüntetést besöprő Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palota év végére újabb rangos nemzetközi díjjal lett gazdagabb: a 2015-ös World Luxury Hotel Awards Luxury Boutique Hotel kategória nyertesének választották. A díjat azért alapították, hogy megjutalmazzák azokat a szállodákat, amelyek kiemelkedő teljesítményükkel az iparág vezetőinek számítanak. „Az elmúlt év rendkívül sikeres volt számunkra, és külön öröm, hogy a munkánkat nemzetközi szinten is számon tartják. Büszke vagyok a csapatomra, hogy ezt az évet olyan elismeréssel tudtuk zárni, amely kellő lendületet ad a következő évkezdethez” – mondta Fazekas Tamás (képünkön) szállodaigazgató a díj átvételekor.
A párizsi és prágai Buddhához hasonlóan – fúziós ázsiai konyhájáról és autentikus DJ-zenéjéről ismert budapesti Buddha- Bar étteremben január utolsó hetében újragondolt indiai ételeket is kínáltak a szokásos kínálat mellett. Sőt, az ételekhez párosítva indiai koktélokat is készítettek - nem mindennapi körítésben, azaz szervírozásban.
A tematikus heteik sorában India csak az első állomás, a további tervek szerint az ötcsillagos étteremben februárban még lesz kínai (február 11–20-ig), thai (március 14–20-ig) és japán (április 30.–május 5-ig) tematikus hét is, sztárséfek és bármenedzserek vendégszereplésével. Az már eldőlt, hogy a februári kínai héten Matthias Giroud (Executive Bar Manager of Buddha-Bar Worldwide) készíti majd az ételekhez az egzotikus koktélokat.