A céget Selmeczi Vilmos tulajdonos-ügyvezető indította útjára egy Barkas teherautó árnyékában, ahová, mint elmondta a szülinapi partin beszédében, bőven befért a rakodótérbe induló catering cégének összes tartozéka. Ma már különben nem cégről, hanem esetében folyamatosan dinamikusan növő cégcsoportról beszélhetünk, de az ünnepi estén legtöbb szó mégis a kezdetekről, a hitvallásról és a Waldorf szemléletről esett.
Menükínálatukat különben a kezdetektől fogva imádták megrendelőik, egyes, már-már ikonikus fogásaiktól hallani sem akrtak/akarnak, hogy ne szerepeljen a kínálatban. Ilyen a születésnapi estén is felszolgált Waldorf saláta, meg a mákkal töltött palacsinta vörösboros szilvaragu öntettel. De a retro ételeken kívül a cég ízelítőt adott legújabb, a mai modern gasztronómiát képviselő kínálatukból is.
A vacsora helyszínének választása sem a véletlen műve, ugyanis a Dumaszínház cateringjét is a Waldorf adja, ezért a háziak nevében Litkai Gergely lépett fel a meghívottak nagy örömére, aki sajátságos Waldorf-sztorikkal, adatokkal, sőt, „szakmai” kérdésekkel szórakoztatta a közönséget.
20 éves, ötemeletes születésnapi torta monstrum felvágása zárta az ünneplést, amelyet, a családi cég mintegy folytonosságát hirdetve Vilmos a kisfiával közösen vágott fel.
Forrás: Vendég & Hotel