20 éves lett Waldorf Vilmos

Pontosabban nem ő, hanem cége, a Waldorf Catering, amelynek születésnapi partiján jártunk november 15-én este, a Dumaszínházban.

A céget Selmeczi Vilmos tulajdonos-ügyvezető indította útjára egy Barkas teherautó árnyékában, ahová, mint elmondta a szülinapi partin beszédében, bőven befért a rakodótérbe induló catering cégének összes tartozéka. Ma már különben nem cégről, hanem esetében folyamatosan dinamikusan növő cégcsoportról beszélhetünk, de az ünnepi estén legtöbb szó mégis a kezdetekről, a hitvallásról és a Waldorf szemléletről esett.

Menükínálatukat különben a kezdetektől fogva imádták megrendelőik, egyes, már-már ikonikus fogásaiktól hallani sem akrtak/akarnak, hogy ne szerepeljen a kínálatban. Ilyen a születésnapi estén is felszolgált Waldorf saláta, meg a mákkal töltött palacsinta vörösboros szilvaragu öntettel. De a retro ételeken kívül a cég ízelítőt adott legújabb, a mai modern gasztronómiát képviselő kínálatukból is.

A vacsora helyszínének választása sem a véletlen műve, ugyanis a Dumaszínház cateringjét is a Waldorf adja,  ezért a háziak nevében Litkai Gergely lépett fel a meghívottak nagy örömére, aki sajátságos Waldorf-sztorikkal, adatokkal, sőt, „szakmai” kérdésekkel szórakoztatta a közönséget.

20 éves, ötemeletes születésnapi torta monstrum felvágása zárta az ünneplést, amelyet, a családi cég mintegy folytonosságát hirdetve Vilmos a kisfiával közösen vágott fel.

Forrás: Vendég & Hotel


Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.
Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme 

Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.