20 éves lett Waldorf Vilmos

Pontosabban nem ő, hanem cége, a Waldorf Catering, amelynek születésnapi partiján jártunk november 15-én este, a Dumaszínházban.

A céget Selmeczi Vilmos tulajdonos-ügyvezető indította útjára egy Barkas teherautó árnyékában, ahová, mint elmondta a szülinapi partin beszédében, bőven befért a rakodótérbe induló catering cégének összes tartozéka. Ma már különben nem cégről, hanem esetében folyamatosan dinamikusan növő cégcsoportról beszélhetünk, de az ünnepi estén legtöbb szó mégis a kezdetekről, a hitvallásról és a Waldorf szemléletről esett.

Menükínálatukat különben a kezdetektől fogva imádták megrendelőik, egyes, már-már ikonikus fogásaiktól hallani sem akrtak/akarnak, hogy ne szerepeljen a kínálatban. Ilyen a születésnapi estén is felszolgált Waldorf saláta, meg a mákkal töltött palacsinta vörösboros szilvaragu öntettel. De a retro ételeken kívül a cég ízelítőt adott legújabb, a mai modern gasztronómiát képviselő kínálatukból is.

A vacsora helyszínének választása sem a véletlen műve, ugyanis a Dumaszínház cateringjét is a Waldorf adja,  ezért a háziak nevében Litkai Gergely lépett fel a meghívottak nagy örömére, aki sajátságos Waldorf-sztorikkal, adatokkal, sőt, „szakmai” kérdésekkel szórakoztatta a közönséget.

20 éves, ötemeletes születésnapi torta monstrum felvágása zárta az ünneplést, amelyet, a családi cég mintegy folytonosságát hirdetve Vilmos a kisfiával közösen vágott fel.

Forrás: Vendég & Hotel


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.