A név a régi, a megjelenés változott

Kívül-belül új ruhába öltöztetve, 2024. december 3-ától ismét várja vendégeit a Rómain a patinás Cziniel Cukrászda.

Mint az Eventrend Group, a cukrászda újranyitásával kapcsolatos közleményéből kiderül, a külső-belső munkálatok még idén szeptemberben kezdődtek,

új színek és átalakított tágas belső terek jelentek meg és modern világítástechnikai megoldásokat is alkalmaztak.

Hozzátették, a fenntarthatósági szempontok e projektjük esetén is kiemelt szerepet kaptak:

energiatakarékos megoldásokat, korszerű technológiát építettek a kiszolgáló térbe, 

amelynek segítségével biztosítják, hogy vendégeik igényeinek és minőségi elvárásainak a legmagasabb szinten tegyenek eleget.


Fotó: Cziniel

A cél az volt, fogalmaztak, hogy a felújítás után is minden betérő vendég megtalálja a kényelmet és a kellemes enteriőrt. Ennek megfelelően tervezték át a belső tereket, azért, mert azt szeretnék, hogy

ne „csak” egy cukrászda legyenek a sok közül, hanem egy olyan kellemes találkozóhely, ahol barátok, családok, üzleti partnerek töltenek el időt – miközben közös élményben lehet részük.

Az adventi hangulatban gazdag megnyitó alkalmával még elhangzott, amikor 2019-ben a magyar tulajdonban lévő cégcsoport megvásárolta a cukrászdát – pont belefutottak a Covid-időszakba, amikor minden lezárásra került a környéken – kivéve a Czinielt – ez volt a környékbeliek legfőbb menedéke, találkozási pontja.

Majd a tulajdonosváltást követően – átvészelve a világjárvány nehéz időszakát – előrukkoltak egy különleges ajánlattal: reggelijük bőséges, választékos és különleges, sőt, ma már brunch étlappal is rendelkeznek.

Emellett persze, hangzott el, a cukrászda-vonal kínlata is gazdag – mintegy 100 friss termék sorakozik naponta a pultjukon.

Nem akármilyen gazdag a választék a Római-parton
Nem akármilyen gazdag a választék a Római-parton
Fotó: Cziniel

ÚJ EGYSÉG A LÁTHATÁRON

Végül, mint az újranyitás napján tartott sajtóbemutató alkalmával szintén elhangzott, a márka izgalmas változások előtt áll:

a római-parti egység a nyitány, a cél az, hogy hamarosan üzlethálózattá fejlődjenek. 

Mint elmondták, a Cziniel menedzsment tervei szerint 2025 tavaszán megnyitják második önálló üzlethelyiségüket Budakeszin, a Vadaspark mellett, az egykori Gesztenyéskert helyén. A munkálatok már ott is javában tartanak, ta nyitás után pedig a Budakeszi lokáció meghatározó turisztikai és gasztronómiai célpontjává és a római-parti üzlethez hasonlóan a környék kedvenc vendéglátóegységévé szeretnének válni.

Jövőre pedig még érkezik a Gundel bár, és több más, izgalmas új Eventrend-projekt. 


Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben

Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben 

A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.
 Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken

Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken 

Június 7-én és 8-án harmincegyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék.
Gasztrohétvége Cserkeszőlőn

Gasztrohétvége Cserkeszőlőn 

A kunsági település ad otthont egy új gasztro-kulturális fesztiválnak. 
Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban

Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban 

Az év legnagyobb kéknyelű kóstolója Badacsonyban.
Hamburger – mindenek felett?

Hamburger – mindenek felett? 

Felmérés a hazai fogyasztói szokásokról.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.