A név a régi, a megjelenés változott

Kívül-belül új ruhába öltöztetve, 2024. december 3-ától ismét várja vendégeit a Rómain a patinás Cziniel Cukrászda.

Mint az Eventrend Group, a cukrászda újranyitásával kapcsolatos közleményéből kiderül, a külső-belső munkálatok még idén szeptemberben kezdődtek,

új színek és átalakított tágas belső terek jelentek meg és modern világítástechnikai megoldásokat is alkalmaztak.

Hozzátették, a fenntarthatósági szempontok e projektjük esetén is kiemelt szerepet kaptak:

energiatakarékos megoldásokat, korszerű technológiát építettek a kiszolgáló térbe, 

amelynek segítségével biztosítják, hogy vendégeik igényeinek és minőségi elvárásainak a legmagasabb szinten tegyenek eleget.


Fotó: Cziniel

A cél az volt, fogalmaztak, hogy a felújítás után is minden betérő vendég megtalálja a kényelmet és a kellemes enteriőrt. Ennek megfelelően tervezték át a belső tereket, azért, mert azt szeretnék, hogy

ne „csak” egy cukrászda legyenek a sok közül, hanem egy olyan kellemes találkozóhely, ahol barátok, családok, üzleti partnerek töltenek el időt – miközben közös élményben lehet részük.

Az adventi hangulatban gazdag megnyitó alkalmával még elhangzott, amikor 2019-ben a magyar tulajdonban lévő cégcsoport megvásárolta a cukrászdát – pont belefutottak a Covid-időszakba, amikor minden lezárásra került a környéken – kivéve a Czinielt – ez volt a környékbeliek legfőbb menedéke, találkozási pontja.

Majd a tulajdonosváltást követően – átvészelve a világjárvány nehéz időszakát – előrukkoltak egy különleges ajánlattal: reggelijük bőséges, választékos és különleges, sőt, ma már brunch étlappal is rendelkeznek.

Emellett persze, hangzott el, a cukrászda-vonal kínlata is gazdag – mintegy 100 friss termék sorakozik naponta a pultjukon.

Nem akármilyen gazdag a választék a Római-parton
Nem akármilyen gazdag a választék a Római-parton
Fotó: Cziniel

ÚJ EGYSÉG A LÁTHATÁRON

Végül, mint az újranyitás napján tartott sajtóbemutató alkalmával szintén elhangzott, a márka izgalmas változások előtt áll:

a római-parti egység a nyitány, a cél az, hogy hamarosan üzlethálózattá fejlődjenek. 

Mint elmondták, a Cziniel menedzsment tervei szerint 2025 tavaszán megnyitják második önálló üzlethelyiségüket Budakeszin, a Vadaspark mellett, az egykori Gesztenyéskert helyén. A munkálatok már ott is javában tartanak, ta nyitás után pedig a Budakeszi lokáció meghatározó turisztikai és gasztronómiai célpontjává és a római-parti üzlethez hasonlóan a környék kedvenc vendéglátóegységévé szeretnének válni.

Jövőre pedig még érkezik a Gundel bár, és több más, izgalmas új Eventrend-projekt. 


A pulykáknak rossz hír, az ágazat képviselőinek jó érkezett

A pulykáknak rossz hír, az ágazat képviselőinek jó érkezett 

A csökkenő kereslet ellenére továbbra is világélelmezési termék a pulykahús, és komoly növekedési lehetőségek előtt áll.
Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
A tradíció és az elegancia világának pezsgő találkozása

A tradíció és az elegancia világának pezsgő találkozása 

A régióról és a champagne készítés hagyományairól Kiszely Katalin a Champagne For You tulajdonosával beszélgettünk.
Vegán töltött káposzta és gulyásleves, glutén- és cukormentes bejgli

Vegán töltött káposzta és gulyásleves, glutén- és cukormentes bejgli  

Néhány a Csak a Mentes Karácsonyi Fesztiváljának sokszínű, egészséges kínálatából.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Taste Balaton 2025: Itt vannak az első programok – videóval

Taste Balaton 2025: Itt vannak az első programok – videóval 

Tíz nap a tó körül megismételhetetlen gasztro-kulturális élményekkel.
A pulyka reneszánsza a konyhában

A pulyka reneszánsza a konyhában 

A főzés és étkezés kétségtelenül összehozza az embereket, ezért is volt külön öröm, hogy a Magyar Pulykaszövetség meghívott minket egy közös főzésre a Gallicoop-pal a Chefparade konyhájába.
Megvan a világ legjobb sajtja

Megvan a világ legjobb sajtja 

Idén 47 országból 4786 különböző sajtot értékelt a 240 fős zsűri.
Badacsonyi sikerek a Vince gálán

Badacsonyi sikerek a Vince gálán 

Hazánk egyik legrangosabb boros elismerésén a győzteseket idén is a szakma és a közönség választotta ki.
Hamarosan gazdára találnak a Michelin-csillagok

Hamarosan gazdára találnak a Michelin-csillagok 

December 10-én vehetik át Michelin-elismeréseiket a legkiválóbb hazai éttermek.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.