A név a régi, a megjelenés változott

Kívül-belül új ruhába öltöztetve, 2024. december 3-ától ismét várja vendégeit a Rómain a patinás Cziniel Cukrászda.

Mint az Eventrend Group, a cukrászda újranyitásával kapcsolatos közleményéből kiderül, a külső-belső munkálatok még idén szeptemberben kezdődtek,

új színek és átalakított tágas belső terek jelentek meg és modern világítástechnikai megoldásokat is alkalmaztak.

Hozzátették, a fenntarthatósági szempontok e projektjük esetén is kiemelt szerepet kaptak:

energiatakarékos megoldásokat, korszerű technológiát építettek a kiszolgáló térbe, 

amelynek segítségével biztosítják, hogy vendégeik igényeinek és minőségi elvárásainak a legmagasabb szinten tegyenek eleget.


Fotó: Cziniel

A cél az volt, fogalmaztak, hogy a felújítás után is minden betérő vendég megtalálja a kényelmet és a kellemes enteriőrt. Ennek megfelelően tervezték át a belső tereket, azért, mert azt szeretnék, hogy

ne „csak” egy cukrászda legyenek a sok közül, hanem egy olyan kellemes találkozóhely, ahol barátok, családok, üzleti partnerek töltenek el időt – miközben közös élményben lehet részük.

Az adventi hangulatban gazdag megnyitó alkalmával még elhangzott, amikor 2019-ben a magyar tulajdonban lévő cégcsoport megvásárolta a cukrászdát – pont belefutottak a Covid-időszakba, amikor minden lezárásra került a környéken – kivéve a Czinielt – ez volt a környékbeliek legfőbb menedéke, találkozási pontja.

Majd a tulajdonosváltást követően – átvészelve a világjárvány nehéz időszakát – előrukkoltak egy különleges ajánlattal: reggelijük bőséges, választékos és különleges, sőt, ma már brunch étlappal is rendelkeznek.

Emellett persze, hangzott el, a cukrászda-vonal kínlata is gazdag – mintegy 100 friss termék sorakozik naponta a pultjukon.

Nem akármilyen gazdag a választék a Római-parton
Nem akármilyen gazdag a választék a Római-parton
Fotó: Cziniel

ÚJ EGYSÉG A LÁTHATÁRON

Végül, mint az újranyitás napján tartott sajtóbemutató alkalmával szintén elhangzott, a márka izgalmas változások előtt áll:

a római-parti egység a nyitány, a cél az, hogy hamarosan üzlethálózattá fejlődjenek. 

Mint elmondták, a Cziniel menedzsment tervei szerint 2025 tavaszán megnyitják második önálló üzlethelyiségüket Budakeszin, a Vadaspark mellett, az egykori Gesztenyéskert helyén. A munkálatok már ott is javában tartanak, ta nyitás után pedig a Budakeszi lokáció meghatározó turisztikai és gasztronómiai célpontjává és a római-parti üzlethez hasonlóan a környék kedvenc vendéglátóegységévé szeretnének válni.

Jövőre pedig még érkezik a Gundel bár, és több más, izgalmas új Eventrend-projekt. 


Zenés-táncos estek a Gundelben

Zenés-táncos estek a Gundelben 

Hagyományélesztés modern köntösben: áprilistól zenés-táncos estek a Gundelben.
A spanyolok törvényt alkottak az élelmiszer-pazarlás megfékezése érdekében

A spanyolok törvényt alkottak az élelmiszer-pazarlás megfékezése érdekében 

A dél-európai országban évente szemétbe kerülő élelem mennyisége jelenleg úgy 1,2 millió tonna.
Újabb hírek a szlovákiai száj- és körömfájásjárványról

Újabb hírek a szlovákiai száj- és körömfájásjárványról 

A magyar határhoz közeli Dunaszerdahelyi járásban március 21-től rendkívüli állapotot hirdettek ki. Tömegsírok kialakítását fontolgatják.
Tavaszi tekercsből nyári – gasztrokaland az Eötvös Gimnáziumban

Tavaszi tekercsből nyári – gasztrokaland az Eötvös Gimnáziumban 

Tavaszi tekercskészítő versenyre hívták a főváros egyik legelitebb gimnáziumának, az Eötvös József Gimnázium diákjait március 22-én, szombaton.
Bezár Bécs ikonikus magyar étterme

Bezár Bécs ikonikus magyar étterme  

Ősszel végleg bezárja kapuit a bécsi magyar közösség egyik ikonikus találkozóhelye, az „Ilona Stüberl“ étterem.
Új Executive Chef a Kempinskiben

Új Executive Chef a Kempinskiben 

Bárdos Péter az ötcsillagos szálloda új Executive Chéfje, aki Lévay Ádámot váltja ebben a pozícióban.
Szlovákiában száj- és körömfájásjárvány – leölik a teljes érintett állományt

Szlovákiában száj- és körömfájásjárvány – leölik a teljes érintett állományt 

A járványos eseteket a magyar határhoz közeli déli területeken találták.
A kormány betiltaná a műhúst?

A kormány betiltaná a műhúst? 

Elkezdődött a vita.
Tudta? Március 21-én a gasztrovilág a tiramisut ünnepli

Tudta? Március 21-én a gasztrovilág a tiramisut ünnepli 

Egy hazai profi séftől egy tökéletes receptet mi is közreadunk.
A kormány betiltja a műhúst?

A kormány betiltja a műhúst? 

Elkezdődött a vita.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.