A bíróság hibázott, nem a HELL

Állapította meg a Fővárosi Törvényszék elnöke. A bíróság hibásan jegyzett be egy végrehajtást - amiért utóbb az elnök elnézést kért.

A HELL ENERGY Magyarország Kft. ellen hibásan bejegyzett végrehajtási jog a cégnyilvántartásból 2019. február 19-én maradéktalanul törlésre került. A Fővárosi Törvényszék elnöke megállapította, hogy a hibát kifejezetten a Pesti Központi Kerületi Bíróság követte el, és ezért elnézést kért. Mint arról korábban beszámoltunk a cég jogerős bírósági ítélettel szemben kért felülvizsgálatot.   

„Az elmúlt napokban fogyasztóink bizalma és lojalitása ismét megmutatkozott, rengeteg üzenetet és bíztatást kaptunk, amit szeretnék megköszönni mindenkinek."

"Köszönetet mondunk továbbá a Fővárosi Törvényszék elnökének a korrekt és körültekintő vizsgálatért. Vállalatunk nem hibázott. A HELL arról híres, hogy a beszállítókkal és partnerekkel szemben a lehető legkorrektebben jár el. A több mint 70 milliárd forint értékű beruházásaink megvalósítása során mindig pontosan és határidőre teljesítettük a kifizetéseket.” – nyilatkozta Csereklye Barnabás, a HELL ENERGY Magyarország Kft. ügyvezetője.

„Az mindenesetre elgondolkodtató, hogy kollégáink áldozatos munkája és a sok milliárd forint, amit a cégünk marketingre költött az elmúlt években, az – egy bírósági hiba miatt – pillanatok alatt megkérdőjelezhető. Az elmúlt napok történései azonban csak megerősítenek minket abban, hogy a döntően az export piacokról származó bevételeinket továbbra is hazahozzuk, és Magyarországon fektessük be. Ezzel teremtve újabb munkahelyeket, így biztosítva több ezer család megélhetését. Mindezt azért tudjuk megtenni, mert emberek milliói választanak bennünket nap mint nap, amit ezúton is köszönünk nekik!” -tette hozzá az ügyvezető.

Forrás: Élelmiszer Online


Argentin borok Budapesten

Argentin borok Budapesten  

Idén is bemutatkozott Budapesten a Malbec, e világhírű argentin borfajta, az egyik legnagyobb hazai borkereskedésben.
Innováció: gombabetegségeknek ellenálló szőlőfajták

Innováció: gombabetegségeknek ellenálló szőlőfajták 

A legjellemzőbb gombabetegségekkel szemben ellenálló szőlőfajtákat, valamint magas hozzáadott értékkel rendelkező borászati termékeket fejlesztett ki a Varga Pincészet Kft. és a Pécsi Tudományegyetem (PTE) konzorciuma. 
Friss kutatás: a Z- és Y-generáció tudatos borfogyasztásáról

Friss kutatás: a Z- és Y-generáció tudatos borfogyasztásáról 

A fiatalabb felnőttek számára a borfogyasztás már nem csupán hagyomány vagy gasztronómiai kiegészítő, hanem értékválasztás is.
Új helyszín, bővülő választék – nyit a Gin Market

Új helyszín, bővülő választék – nyit a Gin Market 

A gin nemcsak az egyik legnépszerűbb ital és longdrink alapanyag a fővárosban, hanem az egyik legnagyobb ginfesztivál főszereplője is.
Tej Terméktanács: mindenki egyen több trappista sajtot!

Tej Terméktanács: mindenki egyen több trappista sajtot! 

A Tej Terméktanács országos marketingkampányt indított a hazai előállítású trappista sajt fogyasztásának ösztönzésére.
Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek

Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek 

Hajnali 1-ig nyitva tarthatnak a pubok a brit győzelem 80. évfordulóján.
Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon

Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon 

Tízéves az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtok értékeit továbbgondoló, 2015-ben az Eiffel Palace épületében megnyitott St. Andrea Restaurant.
A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.