A bíróság hibázott, nem a HELL

Állapította meg a Fővárosi Törvényszék elnöke. A bíróság hibásan jegyzett be egy végrehajtást - amiért utóbb az elnök elnézést kért.

A HELL ENERGY Magyarország Kft. ellen hibásan bejegyzett végrehajtási jog a cégnyilvántartásból 2019. február 19-én maradéktalanul törlésre került. A Fővárosi Törvényszék elnöke megállapította, hogy a hibát kifejezetten a Pesti Központi Kerületi Bíróság követte el, és ezért elnézést kért. Mint arról korábban beszámoltunk a cég jogerős bírósági ítélettel szemben kért felülvizsgálatot.   

„Az elmúlt napokban fogyasztóink bizalma és lojalitása ismét megmutatkozott, rengeteg üzenetet és bíztatást kaptunk, amit szeretnék megköszönni mindenkinek."

"Köszönetet mondunk továbbá a Fővárosi Törvényszék elnökének a korrekt és körültekintő vizsgálatért. Vállalatunk nem hibázott. A HELL arról híres, hogy a beszállítókkal és partnerekkel szemben a lehető legkorrektebben jár el. A több mint 70 milliárd forint értékű beruházásaink megvalósítása során mindig pontosan és határidőre teljesítettük a kifizetéseket.” – nyilatkozta Csereklye Barnabás, a HELL ENERGY Magyarország Kft. ügyvezetője.

„Az mindenesetre elgondolkodtató, hogy kollégáink áldozatos munkája és a sok milliárd forint, amit a cégünk marketingre költött az elmúlt években, az – egy bírósági hiba miatt – pillanatok alatt megkérdőjelezhető. Az elmúlt napok történései azonban csak megerősítenek minket abban, hogy a döntően az export piacokról származó bevételeinket továbbra is hazahozzuk, és Magyarországon fektessük be. Ezzel teremtve újabb munkahelyeket, így biztosítva több ezer család megélhetését. Mindezt azért tudjuk megtenni, mert emberek milliói választanak bennünket nap mint nap, amit ezúton is köszönünk nekik!” -tette hozzá az ügyvezető.

Forrás: Élelmiszer Online


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.