A doboz megtervezésére Evan Douglis New York-i építészt, sztár designert kérték fel. Az új megjelenés, mint Rozsnyói Krisztián, a forgalmazó cég brand managere elmondta, egyfajta életérzést tükröz, egyben szakít a mostanában mindenütt megszokott és látható minimalista stílussal, helyette egy jóval dinamikusabb, mozgalmasabb irányt, a barokkot képviseli színeiben, árnyalataiban, formájában, dombornyomásában. Egy-egy gasztronómiai remekmű – ezek közé tartozik egyértelműen a 12 éves prémium kategóriájú ital – gyakran meglepő, új design-nal jelentkezik, hogy megörvendeztesse régi rajongóit, egyben új hódolókat szerezzen magának. Ahogy az bizonyára történik így, a karácsony közeledtével, a nagy ajándékozások idején. A Chivas új ruhája megihlette az újpesti Design Cukrászat cukrászait is, hiszen külön a bemutató alkalmára a díszdobozzal méretarányos, és Chivas Regal whisky felhasználásával készült finomságot mutattak be, Horváth Eszter irányításával.
A Chivas Limited Edition torta receptje: Hozzávalók (16-18 szelet): 23 cm átmérőjű; csokis tortapiskóta harmadolva, 30 dkg vaj, 20 dkg porcukor, 10-15 dkg minőségi étcsokoládé (min. 60-70% kakaótartalommal), 10 dkg méz, 1/2 grapefruit kifacsart és átszűrt leve, 0,5 dl Chivas Regal whisky. Elkészítése: legelőször megkenjük a tortaszeleteket mézzel. A vajat a porcukorral habverő gép segítségével kihabosítjuk, amíg meg nem nő a térfogata és levegős, világos színű nem lesz. Ez alatt a csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, majd visszahűtjük 30ºC-ra. A csokoládét állandó kevergetés mellett beleöntjük a vajkrémbe és „egynemesítjük”. Ehhez hozzákeverjük a whiskyt, majd ezután a grapefruit átszűrt levét is. A krémet egyenlő arányban elosztjuk úgy, hogy a piskóták közé és a torta tetejére, szélére is jusson. Saját krémjével díszítjük. És ne felejtsük el mellé kínálni a társaság italát is, a jéghideg Chivas Regal whiskyt!
A Chivas Limited Edition torta receptje: Hozzávalók (16-18 szelet): 23 cm átmérőjű; csokis tortapiskóta harmadolva, 30 dkg vaj, 20 dkg porcukor, 10-15 dkg minőségi étcsokoládé (min. 60-70% kakaótartalommal), 10 dkg méz, 1/2 grapefruit kifacsart és átszűrt leve, 0,5 dl Chivas Regal whisky. Elkészítése: legelőször megkenjük a tortaszeleteket mézzel. A vajat a porcukorral habverő gép segítségével kihabosítjuk, amíg meg nem nő a térfogata és levegős, világos színű nem lesz. Ez alatt a csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, majd visszahűtjük 30ºC-ra. A csokoládét állandó kevergetés mellett beleöntjük a vajkrémbe és „egynemesítjük”. Ehhez hozzákeverjük a whiskyt, majd ezután a grapefruit átszűrt levét is. A krémet egyenlő arányban elosztjuk úgy, hogy a piskóták közé és a torta tetejére, szélére is jusson. Saját krémjével díszítjük. És ne felejtsük el mellé kínálni a társaság italát is, a jéghideg Chivas Regal whiskyt!