Évek óta pletykálják, hogy itthon is megnyitja első éttermét a tengeri halakat és a tenger gyümölcseit árusító étteremlánc. A hírek szerint több próbálkozás is volt, de nem találtak megfelelő partnert. Most azonban vége a várakozásnak; a Westend földszintjén egy nagy tábla hirdeti, hogy ott nyitják az éttermet. Ezt az információt később a cégnél is megerősítették, arról azonban egyelőre nem árultak el részleteket, hogy pontosan mikor nyitnak, illetve mennyi időn belül, hány éttermet nyitnának Magyarországon – írja az Index. A cég honlapján még nem jelölik, hogy hamarosan Budapesten is nyílik étterem. A Nordsee több mint százéves múltra tekint vissza, Európában több mint hatezer alkalmazottat foglalkoztat, az egyik legnagyobb étteremlánc. A cég három bolttípusban kínálja termékeit, az étterem és a snack üzletek mellett büféjellegű egységekbe is várja vendégeit. A Westendben lévő üzlet nagysága alapján arra lehet következtetni, hogy ott valószínűleg büfé nyílik majd.
A Westendben nyit az első magyarországi Nordsee
Állítólag Magyarországon is megnyitja első éttermét a német Nordsee. Itthon eddig csak külföldi utakról ismerhettük a halakat árusító étteremláncot, mely a régióban már Prágában és Brno-ban is megjelent.

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje
Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból
A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején
Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon
Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc
A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata
Új séf, új étlap, új élmények.

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme
Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.

Szigorítás az energiaitalok piacán
A jogszabály célja a fiatalok körében tapasztalható aggasztó energiaital-fogyasztási trendek visszaszorítása.

Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén
Idén május elsejével nyitja meg kapuit a Kopaszi-gáton a Flava Beach Bár és Büfé.

Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják
A 140 éves dobostorta továbbra is maga mögé utasítja a teljes desszertmezőnyt.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.