A Szélmalom Étterem vezetője, Lukács Szabolcs a Weninger pincészettel fogott össze, hogy megszülessen a „Szélmalom Cuvee”. A 2006-os évjáratú borból limitált széria érhető el, hiszen mindössze ezer palack köszönti az ünneplőket. A 2007-es év országos sommelier bajnoka (Lukács Szabolcs) és a számos díjazott boráról ismert Weninger borászat igazi jubileumi bort hozott létre, melyet a Syrah, a Kékfrankos és a Merlot fajták alkotnak A bor nem az egyedüli meglepetés a negyven éves étteremben; a vendégeket jónéhány gasztronómiai élmény és az 1872-ben épült Szélmalom is várja.
Ajándék az ünnepelttől: már kóstolható a „Szélmalom Cuvée”
Egyedülálló vörösbort kínálnak a borkülönlegességek kedvelőinek a soproni Szélmalom étteremben egy kettős évforduló alkalmából: az étterem éppen negyven éve nyitotta meg kapuit, és éppen 15 éve működteti a Lukács család.

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert
A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester
A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar
A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.

Új trendek a gin piacon
A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás
Tippek a séftől.

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon
Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.

Furmintok csatája Franciaországban
A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.

Bajban a hazai sörfőzdék
A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.

Fesztiválozik a MOHU új automatája
A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja
Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.