Aki iszik, éhes lesz...

Az iowai Whitley Teslow nagyon éhes lehetett egy átivott este után, ezért betört az egyik étterembe, sütött magának hamburgert, krumplit, és még a kóláról sem feledkezett meg - adta hírül a Velvet.

Az Iowában található Cedar Fallsban tanuló egyetemista, Whitley Teslow nagyon jól mulathatott, ezért általa is ismeretlen körülmények között elment a helyi McDonald's-ba enni egyet. Ebben semmi különös nincs, sokan gondoltunk már elengedhetetlenül fontosnak az éjszaka közepén pár sajtburgert, de Teslow zárva találta az éttermet, ami innentől átváltozott számára egy nagy svédasztallá - írja a Velvet.

A diák betörte az egyik ételkiadásra szolgáló ablakot, bemászott az étterembe, és csinált magának hamburgert és sült krumplit. Mindezt fél óra alatt zavarta le, mert bár állítása szerint soha életében nem dolgozott Mekiben vagy más hasonló étteremben, az évek óta ott dolgozókat megszégyenítő magabiztossággal mozgott az épületben, leszámítva persze az ittasságának betudható tántorgásokat. Dolga végeztével szerzett magának egy kólát is, majd a videó tanúsága alapján kicsit kalandosan, de kimászott a betört ablakon.

“Én nem ilyen ember vagyok. Soha nem volt még gondom a törvénnyel, ezt az estét nagyon nehéz megemésztenem. Remélem ők is megértik, hogy ez egy kölyök ostoba hibája volt. Mások viccesnek látják, de számomra egyáltalán nem az” – mondta a 21 éves egyetemista, aki ezzel a bulival új értelmet adott a részegen elkövetett hülyeség kategóriának.

Teslow semmire sem emlékszik az esetből, egyedül abban biztos, hogy nem autóval ment oda. Nem sokkal később feladta magát a rendőrségen, mikor a helyi hírekben látta viszont páratlan produkcióját. A diák elmondta, nagyon fél tőle, hogy ez az este tönkreteszi az jövőjét, amit egyébként tanulmányai alapján az üzleti életben képzelt el. Bár az ismerősei Facebookon vicces üzeneteket hagynak neki mindenféle ételrendelésekkel, Teslow érthető módon nem szórakozik olyan jól, hiszen akár öt év börtönt is kaphat, a minimum 750 dolláros büntetésről nem is beszélve. Ezek mellett annyira nem is idegeskedik amiatt, hogy nem messze üzemelt egy 24 órás McDonald's is. (forrás: velvet.hu, Youtube)


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.