Aki iszik, éhes lesz...

Az iowai Whitley Teslow nagyon éhes lehetett egy átivott este után, ezért betört az egyik étterembe, sütött magának hamburgert, krumplit, és még a kóláról sem feledkezett meg - adta hírül a Velvet.

Az Iowában található Cedar Fallsban tanuló egyetemista, Whitley Teslow nagyon jól mulathatott, ezért általa is ismeretlen körülmények között elment a helyi McDonald's-ba enni egyet. Ebben semmi különös nincs, sokan gondoltunk már elengedhetetlenül fontosnak az éjszaka közepén pár sajtburgert, de Teslow zárva találta az éttermet, ami innentől átváltozott számára egy nagy svédasztallá - írja a Velvet.

A diák betörte az egyik ételkiadásra szolgáló ablakot, bemászott az étterembe, és csinált magának hamburgert és sült krumplit. Mindezt fél óra alatt zavarta le, mert bár állítása szerint soha életében nem dolgozott Mekiben vagy más hasonló étteremben, az évek óta ott dolgozókat megszégyenítő magabiztossággal mozgott az épületben, leszámítva persze az ittasságának betudható tántorgásokat. Dolga végeztével szerzett magának egy kólát is, majd a videó tanúsága alapján kicsit kalandosan, de kimászott a betört ablakon.

“Én nem ilyen ember vagyok. Soha nem volt még gondom a törvénnyel, ezt az estét nagyon nehéz megemésztenem. Remélem ők is megértik, hogy ez egy kölyök ostoba hibája volt. Mások viccesnek látják, de számomra egyáltalán nem az” – mondta a 21 éves egyetemista, aki ezzel a bulival új értelmet adott a részegen elkövetett hülyeség kategóriának.

Teslow semmire sem emlékszik az esetből, egyedül abban biztos, hogy nem autóval ment oda. Nem sokkal később feladta magát a rendőrségen, mikor a helyi hírekben látta viszont páratlan produkcióját. A diák elmondta, nagyon fél tőle, hogy ez az este tönkreteszi az jövőjét, amit egyébként tanulmányai alapján az üzleti életben képzelt el. Bár az ismerősei Facebookon vicces üzeneteket hagynak neki mindenféle ételrendelésekkel, Teslow érthető módon nem szórakozik olyan jól, hiszen akár öt év börtönt is kaphat, a minimum 750 dolláros büntetésről nem is beszélve. Ezek mellett annyira nem is idegeskedik amiatt, hogy nem messze üzemelt egy 24 órás McDonald's is. (forrás: velvet.hu, Youtube)


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.