A Budapest Aeroservice felső vezetőiből álló társaság, Majtán György ügyvezető igazgató iranyitásával vásárolta meg a Budapest Aeroservice 100 százalékát a korábbi tulajdonostól, az Accor-Pannonia Hotels-től. Az Accor-Pannonia üzleti stratégiájának megfelelően fő profiljára, a szállodaüzemeltetésre kíván koncentrálni, és a jövőben pénzügyi és emberi erőforrásait a szállodai hálózatának fejlesztésére fordítja. A Budapest Aeroservice változatlan működési szervezettel áll ügyfelei rendelkezésére. A 3400 nm területen fekvő üzemével, a Budapest Aeroservice az egyetlen catering tevékenységre specializálódott cég, amely a Ferihegyi Repülőtér területén belül található, és képes kiszolgálni bármelyik légitársaságot, a cég 1952 óta van a piacon. Majtán György kérdésünkre elmondta a Budapest Aeroservice Kft. a tranzakciót követően rugalmasabban tud alkalmazkodni a gyorsan változó piaci feltételekhez: a repülőgépek kiszolgálását tekinti elsődleges feladatának, de az esetleges szabad kapacitás függvényében fő- illetve alvállalkozóként is megjelenhet más területen.
Az Accor-Pannonia eladta repülőtéri catering leányvállalatát
Az Accor-Pannonia management kivásárlási tranzakción keresztül értékesítette repülőtéri catering tevékenységet folytató leányvállalatát, a Budapest Aeroservice Kft.-t.

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját
Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten
Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.

A lengyel sörgyártás új trendjei
A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.

Új Michelin-csillagos menü az égben
Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen
Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.

Borünnep Szegeden
A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból
Műanyag fóliadarab lehet benne.

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese
Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen
Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival
Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.