A Budapest Aeroservice felső vezetőiből álló társaság, Majtán György ügyvezető igazgató iranyitásával vásárolta meg a Budapest Aeroservice 100 százalékát a korábbi tulajdonostól, az Accor-Pannonia Hotels-től. Az Accor-Pannonia üzleti stratégiájának megfelelően fő profiljára, a szállodaüzemeltetésre kíván koncentrálni, és a jövőben pénzügyi és emberi erőforrásait a szállodai hálózatának fejlesztésére fordítja. A Budapest Aeroservice változatlan működési szervezettel áll ügyfelei rendelkezésére. A 3400 nm területen fekvő üzemével, a Budapest Aeroservice az egyetlen catering tevékenységre specializálódott cég, amely a Ferihegyi Repülőtér területén belül található, és képes kiszolgálni bármelyik légitársaságot, a cég 1952 óta van a piacon. Majtán György kérdésünkre elmondta a Budapest Aeroservice Kft. a tranzakciót követően rugalmasabban tud alkalmazkodni a gyorsan változó piaci feltételekhez: a repülőgépek kiszolgálását tekinti elsődleges feladatának, de az esetleges szabad kapacitás függvényében fő- illetve alvállalkozóként is megjelenhet más területen.
Az Accor-Pannonia eladta repülőtéri catering leányvállalatát
Az Accor-Pannonia management kivásárlási tranzakción keresztül értékesítette repülőtéri catering tevékenységet folytató leányvállalatát, a Budapest Aeroservice Kft.-t.
Újdonság: pizza és bor egy palackban
Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás
A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak
Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely
A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj
A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja
Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán
A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?
A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?
Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban
Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.
Interjú
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket
Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.