Az elképesztően drága homár frittatát a manhattani Le Parker Meridien Hotel Norma éttermében lehet megkóstolni - írja a VJM First Class.
Hogy mi a különbség e burzsuj fogás és egy átlagos omlett között? Ez tele van pakolva homárral és kaviárral. 650 dollár értékben csücsül az amerikai sturgeon kaviár az omlett tetején, 350 dollárba pedig a fennmaradó rész kerül: egy egész homár, tojás, tejszín és snidling.
Igazából nincs rajta hasznunk, annyiért adjuk, amennyi amúgy is lenne - mondta el a szálloda PR-osa. Akik nem szeretnék az összes pénzüket a frittatára költeni, van egy lightosabb verziója is, mindössze száz dollárért. Évente körülbelül 12 ember rendeli meg az exkluzív omlettet, a száz dolláros ennél kelendőbb: havonta tíz ember kéri általában.
Mikor felvettük az étlapra a homáros omlettet 2004-ben, a drága étel még nem volt trendi. Ezért az ötlet dekadensnek és viccesnek tűnt - magyarázta a PR-os. Tehát először jó poénnak indult az egész, habár tényleg nagyon finom - tette hozzá a Norma séfje. (Forrás: VJM.hu/DailyMail)