Gastro & Hotel design versenyünk díjátadó gálája!

Nem akárhol rendezzük idén a díjátadó gálaestet, és már az időpont is kiderült.

Úgy gondoltuk, az idei különlegesen szép versenyt, az erős mezőnyből kiválasztott győztesek elismerését egy olyan programmal koronázhatjuk meg méltóképp, amely mindenki számára emlékezetes marad. Ezért választottunk a díjátadó helyszíneként egy olyan új budapesti rendezvényhelyszínt, amelyet ma még talán nem ismernek sokan, aki viszont már járt ott, kizárólag szuperlatívuszokban beszél róla.

A budai Haris Park rendezvénytermébe - amely a Bobo Étteremmel működik együtt -, invitáljuk kiadónk, a PPH Media nevében, a versenyt meghirdető Pont Itt magazin égisze alatt lebonyolított versenyünk novemberi díjátadójára a döntőbe bekerült összes pályázónkat, az időpont is megvan már: november 14-e, csütörtök estére. Bár ez az időpont még elég messze van, érdemes azonban már most előjegyezni a naptárban, mert nem akármilyen programmal készülünk az idei nyertesek ünneplésére: azért, hogy mind exkluzív látványban, mind a topgasztronómia területén, mind egy hangulatos, akár kapcsolatépítésre is alkalmas élményben legyen mindenkinek része.

Forrás: turizmusonline.hu


Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes? 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.