Crystal Pepsi: visszatér az átlátszó kóla

Emlékszik a csodálatos kilencvenes évekre, amikor még No volt a Limit, evőkanállal zabáltuk az Aromix italport, ragadt a hajunk a Triple Sec-től, de mégse voltunk soha betegek, mert akkor még nyugodtan ki lehetett menni az utcára sötétedés után is? – tudakolja tőlünk szösszenetében az Index.

Akkor még a nosztalgia is valahogy olyan természetes volt, nem a Facebookon vadásztak a lájkokra a feel good oldalak, mint manapság. De ami volt, elmúlt, a régi jó dolgok úgy eltűntek, mint egy fiom csipszvacsora a teleshopból, nincsen már átlátszó kóla sem.

DE LESZ!

A Pepsi ugyanis újra piacra dobja a Crystal Pepsi névre hallgató, teljesen átlátszó kóláját, aminek Amerikában állítólag komoly kultusza és rajongótábora volt, amikor 1992-ben először lehetett kapni. Ez a keménymag mondjuk nem lehetett túl nagy, mert egy éven belül ki is vezették az átlátszó kólát a piacról, pedig még a Super Bowl alatt is ment a reklámja.

A lényeg, hogy a Crystal Pepsi annyira kilencvenes évek, hogy a vállalat ráépíti az Észak-Amerikában a következő nagy nosztalgiakampányát, amikor nyolc hétig megint lehet majd kapni ezt a csodálatos nedűt.

Forrás: Index/Élelmiszer Online


Megvan az idei Borászok Borásza győztese!

Megvan az idei Borászok Borásza győztese! 

A díj történetében először a Borászok Barátja „civil” díjat két arra érdemes személyiségnek is odaítélték. 
Pizza, kutyák és igazi családi program. Jön a harmadik Piaggio Pizzafesztivál!

Pizza, kutyák és igazi családi program. Jön a harmadik Piaggio Pizzafesztivál! 

2024. május 3-5. között kerül megrendezésre Kovács Lázár (Lázár Chef) szervezésében a harmadik magyar Piaggio Pizza Fesztivál & Verseny a Kincsem Parkban, a tavaszi Food Truck Show keretében. 
Újabb fejlemények a Ruszwurm és Korona cukrászda ügyében

Újabb fejlemények a Ruszwurm és Korona cukrászda ügyében 

A cukrászdák további sorsát illetően annyit tudni, hogy a Budavári Önkormányzat - a hely tulajdonosaként - nem üzemelteti majd tovább.
Magyar élelmiszerek mutatkoztak be Szingapúrban

Magyar élelmiszerek mutatkoztak be Szingapúrban 

Magyar agrár-és élelmiszeripari termékek mutatkoztak be Ázsia legjelentősebb nemzetközi kiállításán.
Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket

Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket 

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton

Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton 

Ahol leülsz a barátokkal találkozni egy közös program előtt, aztán onnan nem indulsz tovább.
Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban

Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban 

Stockholmban mutatkozott be több fiatal magyar borász április 22-én, egy belvárosi, a fiatal közönség körében is népszerű étteremben.
Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.
Édes élet a májusi Glamping pikniken

Édes élet a májusi Glamping pikniken 

A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi szezonnyitó piknikjét május utolsó vasárnapján.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?