A Bisztróban folyamatos a sorban állás, a nyitás óta rengetegen érkeztek a standhoz, hogy kipróbálják tudásukat a „digitális főzésben”. A bátor jelentkezők egymás után veszik birtokba a virtuális főzőfülkét, a fogások több-kevesebb sikerrel el is készültek.
A szervezők továbbra is várnak mindenkit, aki szeretné megtudni, mennyire jártas a magyar gasztronómiában, el tud-e készíteni egy paprikás krumplit vagy akár egy madártejet. Minden nap 14:00-kor nyitják a kapukat a GoToHungary helyszínen, és egészen 22:00 óráig tart a főzés.
Természetesen a gasztronómián kívül a látogatók megismerkedhetnek Magyarország és a nyugat-dunántúli régió turisztikai kínálatával is. A szálláshelyekről, turisztikai attrakciókról a Magyar Turisztikai Ügynökség munkatársai adnak teljes körű tájékoztatást.
Forrás: Turizmus Online