A szigorú étterem Sydney egy külvárosában van, japán ételekkel szolgál. Nemcsak büntet, jutalmaz is: aki szépen megeszi az egészet, 30 százalék árkedvezményt kap - adta hírül az MTI. Aki viszont hagy a tányérján, azt felkérik, hogy többé ne térjen, be és büntetést fizettetnek vele. A 30 férőhelyes vendéglő nem árul zsákbamacskát: bejáratánál kifüggesztve jól olvasható a "házirendje". "A zöldségek és a saláta az ételek szélén nem DÍSZÍTÉS, hanem az étel része!" - áll a "tízparancsolatban", azaz azokat is meg kell enni. Az étterem a környezetvédelem végett vezette be sajátos üzletpolitikáját.
Egyél vagy fizess!
Megbírságolja vendégeit egy étterem Ausztráliában, ha nem eszik meg az utolsó falatig a főztjét.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
Vidéken van cukrászdája? Akkor ez érdekelheti
Július 2-től, keddtől indul az összesen 13 milliárd forint értékű turisztikai támogatási konstrukció második üteme vidéki cukrászdák részére.
Kaliforniai életérzés Budapesten
Magyarországon szinte egyedülálló módon Kalifornia által inspirált ételekkel várja vendégeit az étterem.
Nincs itthon ehhez hasonló!
Bemutatjuk Maul Zsolt többszörös díjnyertes villányi borászt - alapításának negyedszázados évfordulóját tavaly ünneplő pincészetén keresztül.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”
Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.
Ha nyár, akkor a tóhoz indulóknál ott a Balatoni Gasztrokalauz
Az idén 48 éves Magyar Konyha a főszezonra ismét olvasói kezébe adja ingyenes balatoni gasztroiránytűjét.
Európai éttermek a világ legjobbjainak listáján
A gasztronómiai világ kiválóságai előtt, június 5-én hirdették ki a The World's 50 Best Restaurants 2024-es rangsorát.
A nyár leglátványosabb borversenye Budapesten
Hétvégén rendezik a "Winelovers 100 - 100 legjobb magyar bor” versenyt.
A Camponában nyílt a gyorsétteremlánc legújabb egysége
A XXII. kerületben történt jelentős mértékű beruházások növelték a környék potenciálját, de a bevásárlóközpont könnyű megközelíthetősége is fontos szempont volt az étteremlánc számára.
A pesti Andrássy út egy új izgalmas hellyel gazdagodott
A hely, ahol még az egyszerű zsírosdeszka is igazi gasztro műalkotás.
Interjú
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”
Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.
Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát”
Legújabb fejlesztéseikről és a hotel bővítéséről Gottwald Szilárddal beszélgettünk.
Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: Dizájn hotel a tó közepén
Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023.évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.