Az aukcióból befolyt több mint 1 millió 86 ezer forintot a szolgálat a Gyermekrohamkocsi és a gyermekmentőorvosi kocsik fenntartására fordítja.
A Márton-napi lakomákhoz kapcsolódódva 45 étterem állt az ügy mellé 2-fős ünnepi vacsora felajánlásával, amelyeket a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat árverésre bocsátott. A vacsorák aukciója 2011. október 15. és 31. között zajlott a www.gyerekmento.hu/jotevo online felületen.
Minden érdeklődő a számára leginkább szimpatikus vacsorára licitálhatott, az árverés végén pedig a legnagyvonalúbb adományozó a kiválasztott étteremben költhetett el egy emlékezetes vacsorát - közölte a szervezet szerdán az MTI-vel.
Egymillióval támogatták az éttermek - és vendégeik - a gyermekmentőket
Több mint 1 millió forint gyűlt össze a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány támogatására szervezett jótékonysági vacsoraárverésen - adta hírül az MTI.
Egészséges sütemények az ünnepekre
Karácsonykor is lehet egészségeset, de egyúttal finomat is sütni!
Magyarországra érkezik Dél-Korea vezető élelmiszeripari vállalata
Dél-Korea vezető élelmiszeripari vállalata, a CJ Foods, zöldmezős fejlesztés keretében készételgyártó üzemet és logisztikai központot épít Dunavarsányban.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás
A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban
Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak
Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely
A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj
A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja
Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán
A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?
A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Interjú
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket
Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.