A étterem, kávézó frekventált helyen, a Vígszínházzal szemben nyit majd. A beruházás helyszínén korábban is hasonló, vendéglátással foglalkozó vállalkozás működött, a Henry J. Bean’s Bar & Grill.
A koncepció jelenleg három egységgel rendelkezik Máltán, valamint eggyel a szomszédos Gozo szigetén. Céljuk, a nemzetközi piacra való kilépés mester franchise-partnerek segítségével. Ezt a négy egységet kívánják európai méretű hálózattá bővíteni. A hazai vendégek leginkább pub-nak neveznék az éttermet, amely a híres angol és ír vendéglők mintájára készült, főként a közép- és felsőosztálybeli vendégek számára.
Mr. Scicluna-nak, a máltai eredetű kávézólánc egyik tulajdonosának jó oka van az optimizmusra. Nem elég, hogy régóta dédelgetett álma, a Café Jubilee első kelet európai egységének nyitása válik valóra, emellett még az elkövetkezendő 12 hónap alatt várhatóan megduplázódik a hálózat jelenlegi egységeinek száma. Következű üzletüket, a tervek szerint májusban nyitják meg Kínában, Sanghaj városában. (Franchiseportál)
Február 22-én nyit a Café Jubilee első magyarországi étterme Budapesten
A máltai eredetű Café Jubilee franchise-hálózat február 22-én nyitja meg első kávézó-bisztróját hazánkban. A budapesti Nagykörúton nyíló egység a franchise-rendszergazda, valamint az ingatlan tulajdonosa, a Corinthia Group közötti megállapodás keretein belül valósul meg.
Újdonság: pizza és bor egy palackban
Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás
A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak
Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely
A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj
A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja
Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán
A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?
A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?
Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban
Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.
Interjú
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket
Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.