Felkerült az 50 000. recept a NoSalty honlapjára

Nagyszabású receptversennyel ünnepli a NoSalty az oldalára feltöltött jubileumi 50.000. receptet. A versenyre bármely szakácsként regisztrált felhasználó nevezhet, a lényeg, hogy a pályamű édes sütemény legyen. Három kategóriában három helyezést díjaz a NoSalty, s a zsűri által választott „kedvenc” kategória első három helyezése készpénzes díjazással is jár.

A most induló és augusztus 30-án éjfélkor záruló sütemény receptversenyre egyébként számtalan más nyereménnyel is készült a receptoldal. Három kategóriában három helyezettet díjaz a NoSalty, de lehet nyerni pusztán a receptekre való szavazással vagy ételfotóval is. Az első 50 versenyző garantált nyereményben részesül.

„Akik ismernek, tudják: szenvedélyem és egyben a gyengém az édesség. Izgatottan várom a versenyre érkező inspiráló műveket, alig várom, hogy a legjobbakat én is elkészíthessem - annál is inkább, mert éppen most végzem az utolsó simításokat az ősszel megjelenő saját desszertes könyvemen. Egy-egy jól sikerült desszert bearanyozza a napomat. Fontosnak tartom azért elmondani, hogy a sütemény pályamű szerintem úgy teljes, ha nem csak finom és eredeti a recept, de a hozzá feltöltött kép is igényes, tükrözi a mű stílusát, hangulatát.” - mondta a zsűri tagja, Kárai Dávid ízHUSZÁR (a NoSalty főszerkesztője és a NoSalty-n futó ízHUSZÁR blog alapító-szerzője).

Íme tehát a kategóriák:

1. A Kedvenc – Szakmai zsűri választja ki a versenyen részt vevő receptekből az első három helyezettet. Szakmai zsűri: Nemes Nóra, Bereznay Tamás, Kárai Dávid.

I. helyezett: 100.000 forint készpénz + 1 éves Jamie magazin előfizetés
II. helyezett: 50.000 forint készpénz + 1 éves Jamie magazin előfizetés
III. helyezett: 25.000 forint készpénz + 1 éves Jamie magazin előfizetés

2. A Népszerű – Az első három, legtöbb szavazatot kapott recept érdemli ezt a díjat.

I. helyezett: 100.000 forintos Nosalty Webshop vásárlási utalvány + Bortársaság díszdobozos borválogatás (Konyári Lolipop Rozé 2013, Rácz Miklós Pinot Noir 2012, St. Andrea Napbor 2013)
II. helyezett: 50.000 forintos Nosalty Webshop vásárlási utalvány + Bortársaság díszdobozos borválogatás (Konyári Lolipop Rozé 2013, Rácz Miklós Pinot Noir 2012, St. Andrea Napbor 2013)
III. helyezett: 25.000 forintos Nosalty Webshop vásárlási utalvány + Bortársaság díszdobozos borválogatás (Konyári Lolipop Rozé 2013, Rácz Miklós Pinot Noir 2012, St. Andrea Napbor 2013)

3. A Szerencsés - A versenyben részt vevő receptek beküldői között a játék végén sorsolással is nyereményekre lehet szert tenni.

A szakmai zsűri a versenyen részt vevő receptek közül, a legszebb fotóval rendelkezőt egy különdíjjal jutalmazza. A szervezők a szavazók között is értékes nyereményeket sorsolnak. Ezenfelül garantált nyeremény vár az első 50, a versenyben részt vevő receptbeküldőre is.

A receptverseny 2015. augusztus 30-ig tart.

A nyereményekről és a játékról bővebben itt:

http://www.nosalty.hu/nosalty-receptverseny


Ki lett az ország legjobb felszolgálója?

Ki lett az ország legjobb felszolgálója? 

A Szakma Kiváló Tanulója Versenyen a győztes Kóródi Béla lett, a Mátészalkai Szakképzési Centrum Kállay Rudolf Szakképző Iskola diákja.
Nappal hagyományos, éjjel automata - jön az első, távfelügyelt kisbolt

Nappal hagyományos, éjjel automata - jön az első, távfelügyelt kisbolt 

Tervek szerint már idén nyáron működnek az első távfelügyelt boltok Magyarországon.
Brad Pitt és Sting kedvenc borai Miskolcon

Brad Pitt és Sting kedvenc borai Miskolcon 

Idén tovább bővül az Avasi Borangolás programkínálata.
Michelin-csillagos gasztroprogram a debreceni Nagyerdőben

Michelin-csillagos gasztroprogram a debreceni Nagyerdőben 

Ízkánaán, Palya Bea és júniusi erdőillat Debrecenben.
Megvannak a pizzafesztivál győztesei

Megvannak a pizzafesztivál győztesei 

A pizzafesztiválon Magyarország legjobb pizzériái és pizzakészítő mesterei versenyeztek egymással.
Megnyílt a Dobay Cukrászda és Pékség a BudaParton

Megnyílt a Dobay Cukrászda és Pékség a BudaParton 

Harmadik cukrászdáját nyitotta a gasztronómia területén két évtizedes tapasztalattal rendelkező VakVarjú Csoport Budapest egyik legmenőbb, legdinamikusabban fejlődő részén, a festői és egyben lazulós hangulatú BudaParton.
Nagy hazai borravaló-körkép: kinek és mennyit jattolnak a magyarok?

Nagy hazai borravaló-körkép: kinek és mennyit jattolnak a magyarok?  

 A digitális fizetés és a számlába beépített szervizdíj terjedésével folyamatosan átalakul a borravaló intézménye is.
Friss felmérés növényi alapú italok fogyasztásáról

Friss felmérés növényi alapú italok fogyasztásáról 

A Danone Magyarország 2024-ben részt vett az öt kelet-közép-európai országban végzett régiós kutatásban, amely a fogyasztók étkezési szokásait mérte fel.
Megdőlt a világ leghosszabb bagettjének rekordja

Megdőlt a világ leghosszabb bagettjének rekordja 

A rekordot idáig Olaszország tartotta egy több, mint 132 méteres bagettel.  
Főszerepben a nők az idei Gourmet Fesztiválon

Főszerepben a nők az idei Gourmet Fesztiválon 

A „sétáló országkóstoló” ezúttal is nagyot merít a hazai kulináris kínálatból.

Interjú

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.