Felkerült az 50 000. recept a NoSalty honlapjára

Nagyszabású receptversennyel ünnepli a NoSalty az oldalára feltöltött jubileumi 50.000. receptet. A versenyre bármely szakácsként regisztrált felhasználó nevezhet, a lényeg, hogy a pályamű édes sütemény legyen. Három kategóriában három helyezést díjaz a NoSalty, s a zsűri által választott „kedvenc” kategória első három helyezése készpénzes díjazással is jár.

A most induló és augusztus 30-án éjfélkor záruló sütemény receptversenyre egyébként számtalan más nyereménnyel is készült a receptoldal. Három kategóriában három helyezettet díjaz a NoSalty, de lehet nyerni pusztán a receptekre való szavazással vagy ételfotóval is. Az első 50 versenyző garantált nyereményben részesül.

„Akik ismernek, tudják: szenvedélyem és egyben a gyengém az édesség. Izgatottan várom a versenyre érkező inspiráló műveket, alig várom, hogy a legjobbakat én is elkészíthessem - annál is inkább, mert éppen most végzem az utolsó simításokat az ősszel megjelenő saját desszertes könyvemen. Egy-egy jól sikerült desszert bearanyozza a napomat. Fontosnak tartom azért elmondani, hogy a sütemény pályamű szerintem úgy teljes, ha nem csak finom és eredeti a recept, de a hozzá feltöltött kép is igényes, tükrözi a mű stílusát, hangulatát.” - mondta a zsűri tagja, Kárai Dávid ízHUSZÁR (a NoSalty főszerkesztője és a NoSalty-n futó ízHUSZÁR blog alapító-szerzője).

Íme tehát a kategóriák:

1. A Kedvenc – Szakmai zsűri választja ki a versenyen részt vevő receptekből az első három helyezettet. Szakmai zsűri: Nemes Nóra, Bereznay Tamás, Kárai Dávid.

I. helyezett: 100.000 forint készpénz + 1 éves Jamie magazin előfizetés
II. helyezett: 50.000 forint készpénz + 1 éves Jamie magazin előfizetés
III. helyezett: 25.000 forint készpénz + 1 éves Jamie magazin előfizetés

2. A Népszerű – Az első három, legtöbb szavazatot kapott recept érdemli ezt a díjat.

I. helyezett: 100.000 forintos Nosalty Webshop vásárlási utalvány + Bortársaság díszdobozos borválogatás (Konyári Lolipop Rozé 2013, Rácz Miklós Pinot Noir 2012, St. Andrea Napbor 2013)
II. helyezett: 50.000 forintos Nosalty Webshop vásárlási utalvány + Bortársaság díszdobozos borválogatás (Konyári Lolipop Rozé 2013, Rácz Miklós Pinot Noir 2012, St. Andrea Napbor 2013)
III. helyezett: 25.000 forintos Nosalty Webshop vásárlási utalvány + Bortársaság díszdobozos borválogatás (Konyári Lolipop Rozé 2013, Rácz Miklós Pinot Noir 2012, St. Andrea Napbor 2013)

3. A Szerencsés - A versenyben részt vevő receptek beküldői között a játék végén sorsolással is nyereményekre lehet szert tenni.

A szakmai zsűri a versenyen részt vevő receptek közül, a legszebb fotóval rendelkezőt egy különdíjjal jutalmazza. A szervezők a szavazók között is értékes nyereményeket sorsolnak. Ezenfelül garantált nyeremény vár az első 50, a versenyben részt vevő receptbeküldőre is.

A receptverseny 2015. augusztus 30-ig tart.

A nyereményekről és a játékról bővebben itt:

http://www.nosalty.hu/nosalty-receptverseny


Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris 

A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.
MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának 

Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.
A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem 

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.
Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.
Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.