Adrià az étterem átalakítása mellett továbbra is foglalkozik majd új ételek készítésével: egészséges snackeket és reggeli ételeket fog tervezni a PepsiCo számára. Konyha-laboratóriumában olyan tartósító és ízfokozó eljárásokat kísérletez majd ki, amelyek kevesebb zsír és olaj használatát igénylik - írja a deluxe.hu.
Indra Nooyi, a cégóriás ügyvezető igazgatója a múlt héten már részt vett egy zártkörű bemutatón az El Bulliban, ahol valószínűleg a séf új ízötleteivel ismerkedett meg.
Adrià 2005-ben a PepsiCo tulajdonában lévő Tropicana cég spanyol termékeinek elkészítéséből vette ki a részét: ő találta ki a gazpachóhoz hasonló hidegen tálalt zöldségleveseket, amelyek Alvalle márkanéven jelentek meg, valamint a Lay's Artesanas nevű, 100 százalékban olívaolajjal készült chipseit. (Deluxe.hu)