Az információt összeveti a sütési technikákat tartalmazó adatbázisával, kiszámolja a szükséges melegítési módokat (felül, alul, oldalt, meleg levegő, grill), és gondoskodik a megfelelő sütésről. Amikor az étel elkészült, a sütő leáll, és jelzi a szakácsnak, hogy végzett.Az automatikus programozás mellett, természetesen hagyományos sütőként is működik a készülék, ha a kézi üzemmódot választjuk ki rajta. „Nincs még egy olyan sütő, ahol leállítás nélkül ötvözhető a felső, az alsó és az oldalsó melegítés a grillezéssel. Az Inspiro sütőt használom otthon és az éttermem konyhájában is, és lenyűgöz a pontossága. Az átlagemberek számára ez olyan lehet, mintha saját szakácsuk lenne otthon.” – mondta Segal Viktor, a fúziós konyha hazai nagymestere.
Forradalmian új beépíthető sütővel jelent meg a piacon az Electrolux
A készülék használójának csak kell választani, milyen étel készül, és a sütő kiszámítja, hogy a melegítéssel együtt mennyi energiára és időre van szükség az étel megsütéséhez. És ez még csak a kezdet.

Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen
A tokaji Minaro Hotel bármenedzsere két koktéllal aratott győzelmet a Magyarország Itala 2025 versenyen.

Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról
Rizs a magyar alföldről, a Körösök völgyéből.

Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép
Egy friss felmérésből kiderült, ahol van lehetőség digitális borravalóadásra, ott a vendégek szívesebben honorálják a színvonalas kiszolgálást.

Nem lesz idén akácméz?
Rekordgyenge termés – drágulás és hiány várható.

Feszült hangulat a borászok körében: Wáberer kijelentése kiverte a biztosítékot
A borásztársadalom nem nézi jó szemmel az alkoholmentességre buzdító kampányt – szerintük ezzel a hazai borkultúra hitelessége is sérül.

Időutazás a Folly Arborétumban
A badacsonyörsi arborétum a nyári hónapokban is ideális úti cél.

Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista
Június 16-án, hétfőn este rendezték a hazai gasztronómiai élet legrangosabb eseményét, a Dining Guide Év Étterme Gálát.

Hétvégén Somlói Borgála
Borkultúra, hagyomány és élmény egyetlen hétvégén.

Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak
Közös célért – 6 millió forint adomány gyűlt össze.

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben
Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.