Gastro&Hotel Design Award: már csak egy napig lehet nevezni!

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést? Július 31-ig még várjuk a nevezéseket! 

 

Kihez kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést? Holnapig még Önök is versenybe szálhatnak!

A pályázási folyamat egyszerű:

 töltse ki az online nevezési űrlapot, melynek sikerességét egy zöld szöveg is megerősíti az űrlap tetején
 pár percen belül érkezik a visszaigazoló e-mail az űrlapon megadott címre
 ezen keresztül (felhasználónév és jelszó segítségével) megnyithatja a tárhelyet
 a tárhelybe belépve húzza be (drag&drop) a feltölteni kívánt kiegészítő anyagokat (pl. videó, képek, vizualizált és összeszedett prezentáció: bármi, amit szükségesnek érez a pályázat kiegészítéséhez)
 dőljön nyugodtan hátra és bízza a szakmai zsűrire a pályázat megítélését 

Idén ismét nemzetközi zsűri értékeli a leadott munkákat, és ősszel ünnepélyes díjátadó keretében zárjuk majd a 2019-es Gastro&Hotel Design Awardot. 

Általános információkat ide kattintva talál, de ha egyből már nevezne is, kattintson ide!  

 Ne hagyja ki a lehetőséget, nevezzen és nyerje el a díjat! 

 

 

 

Nevezési díj:

Teljes árú nevezés: 24 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 31 623 Ft / nevezés)
Kiemelt kategóriák (Az év GastroDesign Storyboardja, Az év HotelDesign Storyboardja): 19 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 25 273 Ft / nevezés)
Ugyanazon vendéglátóegység / szálloda több kategóriában való nevezése esetén a 3. nevezéstől: 19 900 Ft + áfa / nevezés (több díj esélye különböző kategóriákban) (bruttó 25 273 Ft / nevezés)
Meg nem valósult, tervezési fázisban lévő munkák, tervek nevezése: 9900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 12 573 Ft / nevezés)

Végleges nevezési határidő: 2019.07.31.

További információ: Mohai Fanni, [email protected] +36 1 430 4518
Gastrodesignaward.hu

Kiemelt partnerek: 

   
   

 

Partnerek: 

  


Volt diákjait várja a vendéglátóipari iskola

Volt diákjait várja a vendéglátóipari iskola 

A program célja a kötődés megtartása, az iskola szakmai kapcsolatainak megerősítése és a mostani diákok pályaorientációjának támogatása.
Kiosztották a XXI. Synvino Borverseny díjait

Kiosztották a XXI. Synvino Borverseny díjait 

A borversenyre az ország 18 borvidékéről 226 fehér-, 121 vörösbort és 53 rozét neveztek be, amelyek több mint fele a 2024-es évjáratból került ki.
Csodahelyek Buda gasztro-negyedében

Csodahelyek Buda gasztro-negyedében 

A Margit-negyed egyre inkább Budapest egyik legizgalmasabb gasztronómiai és kulturális helyszínévé válik.
Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség díjait

Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség díjait 

Tizenegyedik alkalommal döntött a Par Excellence díj odaítéléséről a Magyar Sommelier Szövetség (Masosz), amely hat kategóriában ismerte el a magyar bor- és gasztrokultúra szakembereit.
Megjelent az árrésstopról a rendelet – a kisboltokra nem vonatkozik

Megjelent az árrésstopról a rendelet – a kisboltokra nem vonatkozik 

Ötmillió forintos bírságra számíthatnak azok a boltok, ahol megszegik az árrésstopot.
Szlovák óvintézkedések a Magyarországon is előforduló járvány miatt

Szlovák óvintézkedések a Magyarországon is előforduló járvány miatt 

Szigorú intézkedéseket vezetettek be a száj- és körömfájás magyarországi megjelenése miatt, hogy megakadályozzák a fertőzés átterjedését az országba.
A Vár lábánál a múlt ikonikus fogásaival ünnepelnek

A Vár lábánál a múlt ikonikus fogásaival ünnepelnek 

Az Arany Kaviár Étterem 2025. március 12-én ünnepli fennállásának 35. évfordulóját.
Megválasztották Siófokon a Város borát

Megválasztották Siófokon a Város borát 

Garamvári Szőlőbirtok és Androsics Szőlészet borai nyerték az idei Siófok Város Bora díjakat.
Itt az árrésstop, ha ez nem lesz elég – jön az árstop

Itt az árrésstop, ha ez nem lesz elég – jön az árstop  

Március 17-től harminc alapvető élelmiszer esetében a kereskedők árrése nem haladhatja meg a 10 százalékot.  A rendelkezés május 31-éig van érvényben.  
Új nemzetközi borászati szervezet született

Új nemzetközi borászati szervezet született 

. A partnerek közti tapasztalatcserével és jó kapcsolat ápolásával egymást erősítve tudnak fejlődni a résztvevő borvidékek.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.