Gastro&Hotel Design Award: már csak egy napig lehet nevezni!

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést? Július 31-ig még várjuk a nevezéseket! 

 

Kihez kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést? Holnapig még Önök is versenybe szálhatnak!

A pályázási folyamat egyszerű:

 töltse ki az online nevezési űrlapot, melynek sikerességét egy zöld szöveg is megerősíti az űrlap tetején
 pár percen belül érkezik a visszaigazoló e-mail az űrlapon megadott címre
 ezen keresztül (felhasználónév és jelszó segítségével) megnyithatja a tárhelyet
 a tárhelybe belépve húzza be (drag&drop) a feltölteni kívánt kiegészítő anyagokat (pl. videó, képek, vizualizált és összeszedett prezentáció: bármi, amit szükségesnek érez a pályázat kiegészítéséhez)
 dőljön nyugodtan hátra és bízza a szakmai zsűrire a pályázat megítélését 

Idén ismét nemzetközi zsűri értékeli a leadott munkákat, és ősszel ünnepélyes díjátadó keretében zárjuk majd a 2019-es Gastro&Hotel Design Awardot. 

Általános információkat ide kattintva talál, de ha egyből már nevezne is, kattintson ide!  

 Ne hagyja ki a lehetőséget, nevezzen és nyerje el a díjat! 

 

 

 

Nevezési díj:

Teljes árú nevezés: 24 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 31 623 Ft / nevezés)
Kiemelt kategóriák (Az év GastroDesign Storyboardja, Az év HotelDesign Storyboardja): 19 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 25 273 Ft / nevezés)
Ugyanazon vendéglátóegység / szálloda több kategóriában való nevezése esetén a 3. nevezéstől: 19 900 Ft + áfa / nevezés (több díj esélye különböző kategóriákban) (bruttó 25 273 Ft / nevezés)
Meg nem valósult, tervezési fázisban lévő munkák, tervek nevezése: 9900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 12 573 Ft / nevezés)

Végleges nevezési határidő: 2019.07.31.

További információ: Mohai Fanni, mohai.fanni@pphmedia.hu +36 1 430 4518
Gastrodesignaward.hu

Kiemelt partnerek: 

   
   

 

Partnerek: 

  


Bezárt a Rutin Budaörsön

Bezárt a Rutin Budaörsön 

Pallag Dávid alapító-tulajdonos videóban mesélt a helyzetről.
Exkluzív csúcsgasztronómiai találkozó a Bükk lábánál

Exkluzív csúcsgasztronómiai találkozó a Bükk lábánál 

Borsod vármegyébe érkezik a legendás Thummerer Pincészet országjárása.
Csányi Sándor pincészete nem tud kikeveredni a veszteségből

Csányi Sándor pincészete nem tud kikeveredni a veszteségből 

Utoljára 2020-ban volt nyereséges a cég, bár akkor is mindössze 3,3 milliós profitot könyvelhetett el.
További magyar sikerek a rizlingek világbajnokságán

További magyar sikerek a rizlingek világbajnokságán 

A Gottwald családi pincészetének két olaszrizling bora is arany, illetve platina értékelést kapott a rangos Grow du Monde versenyen.
Változik a Frei-koncepció: könyvesboltok ölelése helyett önálló kávézók

Változik a Frei-koncepció: könyvesboltok ölelése helyett önálló kávézók 

Frei Tamás rövid időre megszakítva világ körüli kávés körútját néhány napra Magyarországra látogatott, és ha már ideérkezett, június 11-én felavatta legújabb flagship-kávézóját.
Bajban a McDonald's - égető a munkaerőhiány, túl gyors a fluktuáció

Bajban a McDonald's - égető a munkaerőhiány, túl gyors a fluktuáció 

A McDonald's, mint sok más étteremlánc, súlyos munkaerőhiánnyal küzd világszerte. Ennek oka összetett, most megpróbáljuk végig venni nehézségeik okait.
A sportközvetítések és a sör lendítheti fel a balatoni turizmust

A sportközvetítések és a sör lendítheti fel a balatoni turizmust 

Az elmúlt évek  tapasztalatai azt mutatják, hogy egy-egy világverseny idején, hétköznapokon 20-40 százalékkal, de hétvégéken akár 150 százalékkal is megnőhet a balatoni éttermekben, sörözőkben megforduló vendégek száma.
Ez történt az idei METRO Fenntartható Gasztronómia Fórum és Díjátadón

Ez történt az idei METRO Fenntartható Gasztronómia Fórum és Díjátadón  

Ahol a fő téma a generációk megértése a jövőkompatibilis vendéglátásért volt.
Mutatjuk 2024 legjobb cukrászdáit

Mutatjuk 2024 legjobb cukrászdáit 

Ide menjünk sütizni, ha valami kivételesre vágyunk - az idei legédesebb kísértések.
Újdonságokkal jön a bulinegyed ikonikus bárja

Újdonságokkal jön a bulinegyed ikonikus bárja 

Mostantól a laza esték mellett új, minden nap elérhető brunch-kínálattal, juice-okkal és szezonális ételekkel találkozhatnak a vendégek.