A vendéglátósnak csupán havi 118 fontot (hozzávetőleg 40 ezer forint) kellett fizetnie a csomagért, míg az angol vállalat 480 fontért (körülbelül 160 ezer forint) kínálta termékét. Az üzletvezető eljárását szabálytalannak ítélték, ám ő nem hagyta magát, és jogi útra terelte az ügyet. Az uniós szerv pedig tegnap Karen Murphy javára döntött, mi több, a bíróság kimondta azt is: a Premier Liga csupán logóit, himnuszát, grafikai elemeit, egyéb szimbólumait védheti le, a játék maga nem tartozik e körbe. Azaz a labdarúgás e tekintetben „védhetetlen”. Mindez azt jelenti, hogy nem csupán a magánszemélyek, de – bizonyos kötöttségek mellett – a pubok is szabadon válogathatnak az európai szolgáltatók között.(...) (A teljes cikket az eredeti oldalon olvashatja)
Győzött a kocsmáros, szabad a meccsnézés
A történet hozzávetőleg hat éve kezdődött: Karen Murphy, egy portsmouthi pub vezetőnője drágának találta a futball Premier Liga meccseiről exkluzív közvetítést kínáló Sky Sports ajánlatát, így inkább egy görög társaság szolgáltatását vette igénybe - írja a Népszabadság Online.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás
A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban
Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak
Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely
A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj
A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja
Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán
A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?
A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?
Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban
Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.
Interjú
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket
Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.