Hazai Ízekkel bolondítja meg hamburgereit a McDonald's

A McDonald’s idén is gondolt egyet, és a lángos, a fasírt és a somlói galuska sikere után idén ismét meglepi vendégeit néhány igazán magyaros különlegességgel.

Hódítanak a magyar ízek - már a McDonald's-ban is!

A McDonald's Zalaegerszegtől Bábolnán és Kecskeméten át Tiszakécskéig járta az országot, hogy felkutassa a legkiválóbb hazai kolbászt, sajtot, szószokat és csalamádét, melyek végül igazi hazai ízvilágú termékekben öltöttek testet. A Csirkeburgerhez és a Kolbászburgerhez kizárólag hazai beszállítók alapanyagait használták fel. Büszkék arra, hogy ezzel is hozzájárulhatnak hazai partnerei és azok kiváló minőségű termékeik sikeréhez.

"Örömmel írjuk, hogy május 10-én útjára indult a Hazai Ízek ajánlat, amely a magyar ízvilágra és a hazai alapanyagokra helyezi a hangsúlyt. A következő három hétben egy igazi csirkés újdonság, a Magyaros Csirkeburger kerül fel a tavaly már megkedvelt Klasszikus Retroburger mellé az étlapra, amit május végétől két újabb különlegesség, a Rostélyos Burger és Kolbászburger követ" - áll a cég által kiadott közleményben. (forrás: Élelmiszer Online)


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.